Søkeresultat

Her er en liste over alle brukte Viking redskap og utstyr til salgs på Mascus. Redskap og utstyr fra Viking kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Viking redskap og utstyr i vår Merke oversikt.
Vis: 1 - 4 / 4
annonser/side
4 treff på "Viking anlegg"
 • Viking Pex L100, Andre komponenter

  Viking Pex L100Beskrivelse: Referansenummer: 13994Se mer informasjon og store bilder på vår nettside!

  Andre komponenter
  400 t
  Norge, Sør-Trøndelag

  59 000 NOK
 • Viking Deck screen, 2016, Sikteverk

  Viking Deck screenTilstand (1=dårlig-5=best):: 5, CE-merket (Europa): Ja, Bevegelig: Mobil, Motor: 15 HK, Understell: Hjulvogn, Beskrivelse: Maskinen er meget solid og kompakt. Utførelsen gir lave vedlikehold og drifts utgifter. Viking er et lite kompakt mobilt sorteringsverk med stor kapasitet til en lav investering. Dette gjør Viking til en profitabel og lønnsom anskaffelse Viking deck screen drives av en Kubota 2 cyl. vannavkjølt diesel motor. Lang sikteflate på hele 3 meter, kombinert med en ny teknologisk utvikling av sikteelementer med vibrasjon og svingninger, gjør det mulig å produsere jord eller sikte grus, stein og bio masse med stor kapasitet, 60 til 120 kbm i timen. Ved å bruke en skilletrakt i forkant av maskinen, kan stein siktes i 3 fraksjoner i en operasjon. Til forskjell fra andre mobile sikteverk blir finmassene transportert bort fra sikteverket ved hjelp av det innebygde transportbåndet. På denne måten kan du sikte store mengder før finmassene eller sikteverket må flyttes. Sikteverket leveres med punch plate eller grov sikteduk og underduk.

  Sikteverk
  2016
  Norge, Norge

  328 000 NOK
 • Viking MOBIL SIKTEVER, 2016, Annet

  Viking MOBIL SIKTEVEREffekt: 15, Girkasse: Automat, Motorvolum: Nei, Beskrivelse: VIKING er et mobilt sikteverk som sorter 3 fraksjoner. Kapasitet opp mot 120 kbm.t. grunnet sikteelemeter fra Rosta. Drives av en Kubota dieselmotor. Sikteduker skiftes lett og finnes i mange forskjellige utførelser. Viking brukes til jord, stein og biomasser. Over 50 solgt i Norge. Se våre web sider: ... og ... (Vi har i 2016 skiftet farge og navn på maskinen) Ta kontakt med oss for en demo. Dette er en solid maskin med stor kapasitet og minimale vedlikeholdsutgifter.

  Annet
  2016
  Norge

  328 000 NOK
 • Viking flåder 26 stk. pris pr. stk., Andre komponenter

  Viking flåder 26 stk. pris pr. stk.

  Andre komponenter

  Danmark

  Ring for pris

Brukte Viking redskap og utstyr til salgs

Her er en komplett liste over brukte Viking redskap og utstyr til salgs. Du kan legge annonser til favoritter eller sammenligne interessante maskiner ved å klikke i boksene til venstre for de brukte Viking redskap og utstyr som virker interessante, og dermed velge hva du vil. vil endre søket ditt, går du tilbake til toppen og benytter avansert søk.

Husk å sjekke Mascus ofte, det kommer hele tiden inn brukte Viking redskap og utstyr og mye mer.