Søkeresultat

Her er en liste over alle brukte Berti andre Park- og hage maskiner til salgs på Mascus. Andre Park- og hage maskiner fra Berti kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Berti andre Park- og hage maskiner i vår Merke oversikt.
Vis: 1 - 3 / 3
annonser/side
3 treff på "Berti park & Hageanlegg"
 • Berti BEITEPUSSER Park/P160, 2016, Andre Park- og hage maskiner

  Berti BEITEPUSSER Park/P160Beskrivelse: Denne maskinen er egnet for traktorer på 20-40 hk. Den har en fast 3-punktsramme og har mekanisk side forskyvning. I tillegg har den frihjul i girkasse, motkniver, samtidig som at den leveres standard med Berti-hammere type "L". Arbeidsbredde: 160 cm. total bredde: 170 cm. 42 kniver. 540 omdr./min. Vekt 336kg.Kat. I.Den klarer kvister opp til 2 cm. og kan også leveres med Y kniver.

  Andre Park- og hage maskiner
  2016
  Norge, Våle

  31 600 NOK
 • Berti E-trail, 2016, Andre Park- og hage maskiner

  Berti E-trailBeskrivelse: Fjernstyrt Slagklipper som gjør jobben Den nye fjernstyrte slagklipperen fra Berti er utstyrt med en flunkende ny Heavy-Duty slagklipper ET/M. Maskinen klare å slå ned og frese opp gress og kratt (opp til Ø 7 cm) langs veier, skråninger, under høyspent ledninger osv. E-Trail er konstruert for å arbeide i skråninger og ulendt terreng opp til 55 Grader. Kan leveres med forskjellige belter!  Ta kontakt for mer info!

  Andre Park- og hage maskiner
  2016
  Norge, Våle

  430 000 NOK
 • Berti 60cm, 2010, Gressklippere

  Berti 60cmTilstand (1=dårlig-5=best):: 5

  Gressklippere
  2010
  Slovenia

  9 NOK

Brukte Berti andre Park- og hage maskiner til salgs

Her er en komplett liste over brukte Berti andre Park- og hage maskiner til salgs. Du kan legge annonser til favoritter eller sammenligne interessante maskiner ved å klikke i boksene til venstre for de brukte Berti andre Park- og hage maskiner som virker interessante, og dermed velge hva du vil. vil endre søket ditt, går du tilbake til toppen og benytter avansert søk.

Husk å sjekke Mascus ofte, det kommer hele tiden inn brukte Berti andre Park- og hage maskiner og mye mer.