Mascus Nyhetsbrev - Våren 2016Mascus deltok på rekord-store BAUMA 2016

Mascus var nok en gang utstiller på BAUMA i München, denne gang i samarbeid med Ritchie Bros Auction. Verdens største anleggsmesse satte ny rekord med 580.000 besøkende fra 200 land. Utstillerne raporterte også at ble gjort mange handler under messen.

Mascus Mannen var hallenes stjerne og delte ut tusenvis av Mascus solbriller til besøkende, mens Mascus Teamet var vertskap for kunder og besøkende. Vi sees på Bauma 2019!

Se bilder fra BAUMAVolvo brukt mobil app i ny versjon - Utviklet av Mascus

En ny og oppgradert versjon av Volvo Used Equipment app ble lansert sist måned og inkluderer nå alle EMEA forhandlere i forhandler oversikten. Oppgraderingene er gjort for å tilby en enda mere bruker-vennlig app.

Volvo Used Equipment app'en ble først lansert i juli 2014 på 25 språk med mål om å gi kunder en umiddelbar tilgang til hele bruktlageret i Volvo used equipment EMEA via deres smart telefoner eller padder. Den innholder ikke bare detaljer om hva slags brukt utstyr som er tilgjengelig, men også kontakt detaljer (e-post eller telefonnummer) på hvert enkelt objekt.
App'en finner du i App Store og Play Store under “Volvo Construction Equipment”.

Last ned den nyeste versjonen gratis:
Å legge inn annonser på Mascus er enklere enn noen gang!

Vi har i det siste jobbet knallhard med å kunne tilby deg en ny og sømløs opplevelse når du legger inn annonser på Mascus.
Annonse innleggelsen har flere smarte funksjoner slik som automatisk valg av kategori, pris-forslag, annonsekvalitets måler, muligheter for bedre synlighet og mye mer. Det beste er at det nye systemet virker på ALLE data enheter, så du enkelt kan legge inn annonser enten fra din pc eller fra telefonen.

Legg inn annonser nå!Du treffer oss på messer nær deg:

NO: Transport
9-11/06/2016
DK: Landsskuet - Dyrskuet i Herning
30/06-2/07/2016
FR: FOREXPO
15-17 /06/2016Registrer deg for å motta Mascus Nyhetsbrev