Mascus Nyhetsbrev - Våren 2017Takser en maskin eller en truck fra din egen mobil

Mascus har utviklet en helt ny takserings App for flere av våre kunder, slik at de kan gjennomføre detaljerte takseringer av brukt utstyr.

Den fysiske tilstanden til maskinen blir raskt og automatisk registrert med dette verktøyet når du er ute i felten. Resultatet er en ren rapport, lesbar både online og offline.

En annen stor fordel er at denne mobil-appen vil erstatte den gammeldagse måten å fylle ut papirer og sjekklister manuelt for deretter å legge de inn på datamaskinen.

Interessert? Ta kontakt med oss!Du finner over 100,000 maskin spesifikasjoner på Mascus

Som et Wikipedia for tunge maskiner, er Mascus Specs stedet som lærer deg alt du trenger å vite om maskiner (størrelse, vekt, kapasitet, hestekrefter osv.). Du kan også laste ned produsentenes datablad i PDF på de fleste modellene.

Mer enn 100,000 datablad på maskiner for over 1,200 merker er tilgjengelig i vår nye versjon av «Søk på spesifikasjoner» (Specs).

Besøk Specs seksjonen nåBudgiverne flokker seg til Ritchie Bros.’ flaggskip av en auksjon i år

Fem intense auksjonsdager. Tusenvis av budgivere fra hele verden. Mer enn ti tusen objekter på salgslisten, og alle av dem solgt til nye eiere i løpet av sekunder. Ikke rart at budgivere og besøkende på Ritchie Bros.’ massive auksjon i Orlando (USA) ofte beskriver hendelsen i superlativer. Det faktum at objektene alltid selges til høystbydende – en gylden regel i alle Ritchie Bros.’ uforbeholdne auksjoner.

Se denne videoen for å ta en virtuell opplevelse av Ritchie Bros.’ Orlando auksjon.

Nysgjerrig på salgsprisene fra de siste Ritchie Bros. auksjonene? Opprett en gratis web-konto og få tilgang til priser på utstyr som er solgt i løpet av de siste 24 månedene.

Besøk Ritchie Bros. Sin hjemmeside og opprett en gratis konto i dagMascus teamet planlegger en spennende fremtid!

Takserings App, fornyelse av plattformen, egen utleie seksjon med mer.

Mascus Teamet fra hele verden møttes i Roma i februar for å diskutere og planlegge fremtiden for Mascus. Deltakere fra 22 land, samt noen av våre Ritchie Bros. kolleger var til stede.

Vi var også glade for å møte en kunde av Mascus Italia gjennom mange år, Mr. Paolo Napoleoni fra www.omeco.it, som holdt en presentasjon over de store endringene som har skjedd innen salg av brukte tunge maskiner de siste årene.

Vi vil holde deg oppdatert på all fremtidig utvikling!De mest imponerende annonsene på Mascus i april

Hver måned kan du se på et utvalg av de mest imponerende maskinene som er annonsert på Mascus.

Vi legger hele tiden inn nye videoer på vår YouTube kanal. Abonner på vår YouTube kanalNytt på Mascus: Utleie - maskiner og kjøretøy!

Mascus Norge har akkurat lansert en ny UTLEIE-seksjon hvor du kan finne alle slags maskiner og kjøretøy for utleie. Finn ut mer nå!

Er du en utleier? Kontakt oss og få dine utleie-maskiner og kjøretøy på Mascus og dermed få flere kunder.