18.04.2012

Ny mobil webside med brukte maskiner fra hele verden

Mascus, den hurtigst voksende online markedsplass i verden for salg av maskiner og utstyr, gjør det nå enda enklere for kunder og forhandlere å holde seg oppdatert med deres annonser på Mascus. Det skjer med lanseringen av en helt ny mobilhjemmeside – m.mascus.com

Den nye mobilsiden er designet for å øke tilgjengeligheten til Mascus og vil komme både brukere og forhandlere til gode ved, å tilby en lett tilgjengelig portal som kan bli sett på mobile enheter. Dette gir alle Mascus’ kunder og forhandlere on-the-go tilgjengelighet.

For forhandlere vil m.mascus.com Forhandler Mobil gjøre det mulig at se, oppdatere og vedlikeholde sin profil på Mascus, på sin egen mobile enhet, sånn som smarttelefoner eller lesebrett. Samtidig kan de vedlikeholde sitt online innhold og søke i verdens største database for nye og brukte maskiner og utstyr. Ved bruk av spesial designet software som sender brukere direkte til forhandlernes hjemmeside, gir Forhandler Mobil selgere sjansen til å flytte sine maskiner over på en unik plattform levert av Mascus. Dette gir direkte adgang til deres lager, og tillater dem å oppdatere, flytte og evaluere sine online maskiner på et hvert tidspunkt og hvor som helst.

Det er den mobile tilgjengeligheten der gjør at den nye m.mascus.com portalen helt unik. ”Det har gått opp for oss at forhandlere ofte ikke er på kontoret men ute blant maskinene,” forklarer Mascus Sales Director Rickard Krøtø. “Så i stedet for å vente til de kommer tilbake på kontoret, kan den mobile hjemmesiden bety at forhandlere kan holde seg oppdatert med sin profil på Mascus, mens de er på farten. Det betyr at forhandlerne kan reagere hurtigere på forespørsler fra interesserte kjøpere, og beslutninger kan tas hurtigere hvis nødvendig. Vi tror på at den nye mobil siden vil oppfordre forhandlere til å benytte sin Mascus portal oftere og derved tilby en fullt oppdatert service for sine kunder,” tilføyer Rickard Krøtø.

Samtidig kan kunder også benytte den mobile siden for at søke blant brukte maskiner, fordelt på kategorier for at gjøre søkingen enklere. Når kunder klikker på en annonse, vil de bli møtt av forhandlerens egne bilder (opp til 6), produktdetaljer, pris og lokasjon. Kunder kan deretter direkte kontakte forhandleren via et telefonnummer i annonsen.

En forpliktelse til løpende forbedringer

Den innovative nye mobil siden er en del av Mascus’ planer om løpende forbedringer for å levere en omfattende og uovertruffen service til alle sine kunder. ”Den mobile hjemmesiden bringer Mascus opp på et nytt nivå ved å gjøre markedsplassen mer fleksibel for alle”, forklare Fredrik Larsson, Managing Director hos Mascus. “Vi anerkjenner viktigheten av å lage et system som er brukervennlig, uansett hvilket miljø det blir brukt i og det inkluderer mobile enheter. Online teknologi omfatter mobile enheter i et ennå større omfang enn noen år siden, så det å lage en mobil side som gjør Mascus tilgengelig på farten var et logisk skritt for oss. Det styrker samtidig våre forpliktelser til løpende forbedringer,” tilføyer Fredrik Larsson.

Hjemmesiden har blitt testet og har vist seg å være en stor suksess, den blir derfor nå lansert på tvers av alle Mascus’ land. Nå som smarttelefoner blir normalen, og bredbåndsforbindelser bringer Internett til fjerne områder, tror Mascus på at den nye mobil siden vil vise seg å være ekstremt populær blant Mascus’ kunder og forhandlere over hele verden. ”Den mobile teknologi er internettets fremtid og ved å introdusere vår egen mobil side nå, er vi på forkant med de nyeste teknologiske muligheter og kan levere en bedre service av høyere kvalitet til våre kunder,” kommenterer Fredrik Larsson. Han konkluderer, “vi er glade for den suksessen, som mobil siden har blitt i testfasen, og tror den vil bane veien for flere mobile applikasjoner og tjenester til vår service i den nærmeste fremtid.”

Kontakt:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780,

Erik Rusten, Salgssjef Norge, +47 90 98 45 16,


Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplass for brukte landbruksmaskiner, skogsmaskiner, trucker, park & hage maskiner, anleggsmaskiner og lastebiler. Produktene inkluderer traktorer til salgs, trailere til salgs, brukte trucker til salgs, gravemaskiner, hengere, minigravere og gravetraktorer. Mascus gjør handel med brukte maskiner utstyr enklere ved å samle all informasjon og tilbud og etterspørsel på ett sted. Alle forhandlere, produsenter og brukere er velkommen til å annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.

Mascus er eiet av Alma Media Corporation, og lisensieres av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS i Norge.

Ytterligere presse materiell og bilder:
English www.mascus.com/press

18.04.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007