04.07.2012

Norsk markedsplass er verdens største innenfor salg av brukte skogsmaskiner

Mascus, en er verdens største online markedsplasser for brukte landbruksmaskiner og anleggsmaskiner har nå overtatt førsteplassen som verdensleder innen kjøp og salg av brukte skogsmaskiner. En økt etterspørsel fra verdens skogbruksøkonomier er årsaken til at Mascus fra oktober ifjor overtok førsteplassen og har vært foran konkurrentene siden.

Etter å ha brukt de siste par årene på å bygge opp er rykte om å ha de beste brukte skogsmakinene, har Mascus nå en verdens omspennene tilstedeværelse og er på forkant med bransjen for skogshogst og skogdrift. ”Nettopp fordi vi er blitt den betrodde markedsplassen for salg av brukte skogsmaskiner og skogsutstyr, har vi utviklet sterke forbindelser med alle de store operatører rundt om i verden,” forklarer Managing Director Fredrik Larsson.”Virksomhetene vet nå, at hvis de skal kjøpe eller selge utstyr av høy kvalitet er den beste veien å gå gjennom Mascus’ markedsplass. På grunn av vår internationale tilstedeværelse og rekkevidde på tvers av verden, gjør vi det enklere og raskere å finne eksakt det du leter etter, eller å finne kjøpere til ditt brukte skogsutstyr,” tilføyer han.

En global tilstedeværelse

Med avdelinger i 44 land og over 230.000 annonser med brukte maskiner og utstyr fra hele verden er Mascus blitt en av de mest respekterte og troverdige spillere innen markedsplasser med brukt materiell og skogsmaskiner til salgs. På tross av den vanskelige situasjonen verdensøkonomien befinner seg i, har Mascus klart å beholde sin posisjon som førende innenfor handel med brukte skogsmaskiner. ”Vi forstår hvor vanskelig det har vært for våre kunder gjennem de siste 12 månedene, og for å forsikre dem om at de fortsatt kan drive forretning med oss, streber vi etter å få de beste brukte skogsmaskiner inn på markedsplassen,” forklarer Sales Director Rickard Krøtø. “Vi tror på at vi ved å tilby våre kunder det beste utvalget av brukte skogsmaskiner og utstyr til salgs, kan vi hjelpe deres virksomheter med at vokse i fremtiden,” tilføyer han.

Mascus har konstant forbedret markedsplassen over hele verden og har nå:

  • Mer enn 3,5 millioner månedlige besøkende
  • 5.400 annonserende forhandlere fra hele verden
  • 230.000 online annonser med brukte maskiner
  • Avdelinger i 44 land over hele verden på 54 web domener og 39 språk
  • Mer enn 150 nye forhandlere hver måned
  • Over 70 salgsrepresentanter fra Mascus som arbeider dedikert med kundepleie

Etter en tid med usikkerhet i skogsbransjen har de seneste månedene vist en økende stabilitet og Mascus har startet nye tiltak for å utvilke forretningen over hele verden. ”Vi arbeider konstant med å forbedre og utvikle vår service til både kjøper og selger, og vårt store fokus på kundeservice forblir den sentrale delen av vår forretningsmodelt. Med vår hjelp, tror vi at skogsindustrien kan overkomme fremtidige utfordringer ansikt til ansikt og fortsette den fremadrettede veksten som betyr en større stabillitet i bransjen som helhet,” konkluderer Fredrik Larsson.

Kontaktopplysninger:

Erik Rusten, Salgssjef Norge, +47 909 84 516, erik(a)mascus.no

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511, fredrik.larsson(a)mascus.com

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780, rickard.kroto(a)mascus.com

Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS

04.07.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007