13.05.2013

Mascus tilbringer en uke på anleggsmessen BAUMA!

Mascus www.mascus.no har hatt en fruktbar og travel uke på verdens største anleggsmesse, BAUMA.

530 000 besøkende fra over 200 land kom til Mûnchen og besøkte Bauma i april 2013, dette er rekord for messen. Ifølge de siste rapporter, var messen en kjempesuksess for alle utstillere. Flere registrerte det største maskinsalget noensinne, et meget positivt signal for industrien.

Som verdens største markedsplass for brukte anleggsmaskiner, var Mascus en stolt deltaker på denne utrolige messen med en felles stand sammen med tyske Lectura. Hele Mascus organisasjonen har besøkt kunder, i tillegg til at det ble delt ut reklame materiell ved inngangen på messen. Mascus navnet var synlig over hele messen.

Mascus at Bauma

“Vi har vokst så hurtig og lansert så mange banebrytende produkter de siste 12 månedene at vi virkelig ville vise verden hva Mascus handler om,” kommenterer Mascus CEO Tim Scholte. “Vi har allerede etablert oss som ledende i verden innen andre kategorier, og vi ville vise våre anleggsmaskin partnere hva vi kan gjøre for dem også,” legger han til.

Mascus sin partner på messen var Lectura, et Tysk selskap med en imponerende online base med tekniske data på mer en 70.000 merker og modeller i over 340 kategorier.

Bauma – verdens største anleggsmesse

Bauma 2013 messen var en stor suksess, med over 555,000 m² utstillerareal, 3,420 utstillere fra 57 land og 530,000 besøkende fra over 200 land, er dette verdens største messe i sitt slag. Designet primært som et utstillingsvindu for verdens beste innen anleggsmaskiner, dekker også utstillingen en rekke andre kategorier.

“Mascus har blitt ledende i verden ved å tilby en helhetlig online plattform som er flerspråklig og dekker alt fra anleggsmaskiner til skogsmaskiner og transportmateriell”, kommenterer Tim Scholte. “Dette gjør at en messe som Bauma 2013 er ekstremt viktig for oss, fordi det gir oss en perfekt mulighet til å vise våre tjenester” legger han til.

Mascus at Bauma

Mascus tilgjengelighet i verden vokser konstant, og vi har nå:

  • Mer enn 4.7 millioner besøk hver måned
  • 5,500 selskaper annonsører fra hele verden
  • 280,000 online annonser
  • Representert i 42 land verden over og dekker 54 Mascus domener på 41 språk
  • Mer enn 120 nye forhandlere signerer med Mascus hver måned
  • Over 70 Mascus selgere besøker og kontakter forhandlere i hele verden.

Deltakelsen var en stor suksess, selv med de fortsatt noe kjølige økonomiske spådommer har vi mye positivt å se frem til i 2013. “De var en fantastisk positiv atmosfære blant utstillerne på messen, og det var en fantastisk mulighet for oss å møte våre kunder ansikt til ansikt,” kommenterer Tim Scholte. “Vi vil definitivt være tilbake på neste Bauma, og forhåpentligvis vil vi ha enda flere nyheter og innovative produkter å vise frem til våre kunder!” konkluderer han.


Kontakt

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, skogsmaskiner, trucker, park & hagemaskiner, anleggsmaskiner og transportmateriell. Produktet inneholder traktorer til salgs, tilhengere til salgs, brukte lastebiler til salgs, gravemaskiner, semitrailere, minigravere og anleggsmaskiner. Mascus gjør handel med brukte maskiner og kjøretøy raskere og enklere ved å samle all informasjon om tilbud og etterspørsel på ett sted. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne til å tilby sine brukte maskiner og kjøretøy til salgs via vår markedsplass.

Notater for redaksjon:
Presse materiell og bilder:
Englelsk: www.mascus.com/press

13.05.2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007