30.08.2013

Mascus Locator – Den største online katalogen over maskin leverandører

Mascus LocatorHos Mascus, verdens ledende online markedsplass for handel av lastebiler, landbruks- og anleggsmaskiner, samt maskiner til skogbruk og gaffeltrucker, har vi valgt å legge til en ekstra service på vår side. Et online leverandørregister, som vi kaller Mascus Locator.

“Mascus Locator har vokst hurtigere enn vi forventet, hvilket viser oss at denne typen service er etterspurt av både forhandlere og kjøpere” forklarer Tim Scholte, Mascus CEO. “Det er et redskap som er skapt på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre kunder verden over, og resultatet har blitt et fler-språklig verktøy som er nyttig for de som selger maskiner og lastebiler, uansett hvor de befinner seg” legger han til.

Siden lanseringen i 2009 har Mascus Locator vist seg å være en av våre mest populære tjenester. Det primære målet med Locator er å hjelpe virksomheter med å profilere seg både lokalt og internasjonalt. Kjøpere av tunge maskiner og lastebiler vil alltid vite me rom en forhandler og virksomheten som ligger bak et produkt eller service. Derfor tilbyr vi nå en plattform hvor virksomheter kan gi en utfyllende presentasjon av sin virksomhetsprofil. Mascus mener at det er viktig å få en god beskrivelse av virksomheten, om man skal oppnå tillit til en forhandler. Derfor er et register med telefonnummer og e-post ikke nok.

Enkelt og effektivt

Mascus Locator er enkel, men allikevel en effektiv liste over virksomheter, som på den ene eller andre mate er involvert I handel med tunge maskiner. I øyeblikket er det mer enn 57.000 virksomheter registrert I Locator. Dette gir potensielle kjøpere en lang rekke valgmuligheter når de skal finne en forhandler av nye eller brukte maskiner, finansiering, verksteder, utleie eller selskaper som tilbyr transport av maskiner. I leverandørregisteret finner du maskinprodusenter, forhandlere, importører og andre virksomheter som har med følgende produkter å gjøre:

  • Brukte maskiner og lastebiler
  • Nye maskiner og lastebiler
  • Leie av maskiner
  • Reparatører
  • Verdivurderinger/takster
  • Finansiering
  • Transport tjenester

Mascus tilbyr tre forskjellige pakker – Business, Standard og Basis. Basis pakken, som er gratis, gjør Mascus Locator tilgjengelig for små virksomheter, hvilket gir de mulighet til å være synlige for over 3,5 millioner unike besøkende hver måned. Virksomheter kan tilpasse sin egen Locator side til sitt eget varemerke, og legge linker til egen hjemmeside. Business pakken kan man kjøpe for mindre enn 7 kroner pr dag, hvlket gir muligheter til å markedsføre seg på opptil 15 forskjellige språk, og muligheten til å vise de siste innlagte annonser man har lagt ut på Mascus.
Ut til tusenvis av kunder.

Reaching thousands of customers


“Vi ønsker oss så mange firmaer som mulig velkommen på Locator, hvilket er grunnen til at vi tilbyr en gratis løsning, slik at selv små virksomheter kan benytte våres service”, forklarer Tim Scholte. “Merkenavnet Mascus er kjent over hele verden for å være en pålitelig samarbeidspartner som hjelper forhandlere i å nå ut til kunder. Mange ser også Mascus som en god mulighet til å nå ut til et internasjonalt publikum, noe Locator service hjelper til med,” konkluderer han.

Mer informasjon om Mascus Locator finner du her.

Kontakter

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus - Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

For redaksjoner:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

30.08.2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007