22.01.2014

Mascus inngår en strategisk allianse med IronPlanet

Mascus, en av verdens ledende markedsplasser for tunge maskiner og kjøretøy har inngått et strategisk samarbeid med IronPlanet, en ledende online auksjon for tunge maskiner og kjøretøy. IronPlanet har kjøpt en liten aksjepost i Mascus International. Forhandlere som annonserer sine maskiner på Mascus kan nå enkelt få auksjonert sine objekter gjennom IronPlanet med noen få klikk.

“Som en ledende online markedsplass for brukte tunge maskiner og kjøretøy, er det vår oppgave å koble kjøpere med selgere og vise versa. Vi forstår at våre kunder må finne nye kunder hele tiden. I dag benytter de allerede mange forskjellige kanaler til å både markedsføre og selge sine produkter. De samarbeider med markedsplasser og auksjonshus. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å auksjonere bort sine produkter enkelt og effektivt ved å bruke IronPlanet” sier Tim Scholte, CEO i Mascus.

Mascus kjenner godt til auksjonsbransjen, og siden 2011 har vi hjulpet over 150 auksjonsfirmaer å markedsføre sine auksjoner og objekter på Mascus. Populariteten på auksjonsseksjonen har økt kraftig og interessen fra både kjøpere og auksjonshus fortsetter å vokse med over 90 tusen besøk hver måned. Ved å anerkjenne og undersøke interessen for auksjoner har Mascus besluttet å ta et steg videre med å hjelpe våre kunder å legge maskiner inn på IronPlanet på en enkel måte.’ Det er viktig å poengtere at dagens auksjonsseksjon på Mascus ikke vil bli påvirket av dette samarbeidet og vil fortsatt være uavhengig.

“Jeg er svært begeistret over å kunne jobbe sammen med Mascus og fortsatt være en pioner og revolusjonere hvordan selgere og kjøpere møtes verden over og knytter kontakter gjennom kjøp av brukte maskiner og kjøretøy. Vår integrerte online markedsplass vil kunne tilby våre kunder tjenester uten sidestykke.” sier Greg Owens, CEO i IronPlanet. “Vi gleder oss til å tilby vår kompetanse, ekspertise og innovative teknologi gjennom mer enn 13 år til Mascus sine selgere og kjøpere.”

Ved å være en pioner innen online auksjoner i lang tid, har IronPlanet solgt brukte maskiner og kjøretøy for mer enn $3 milliarder og har bygget opp et publikum på over 1 million registrerte brukere. Disse representerer nesten alle land i hele verden hvor IronPlanet selger utstyr online med garanterte inspeksjonsrapporter som igjen resulterer i topp markedspriser.

For mer informasjon om Mascus, besøk www.mascus.no. For mer informasjon om IronPlanet, besøk www.ironplanet.com.

Kontakpersoner

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus

Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, skogsmaskiner, trucker, park & hagemaskiner, anleggsmaskiner og transportmateriell. Produktet inneholder traktorer til salgs, tilhengere til salgs, brukte lastebiler til salgs, gravemaskiner, semitrailere, minigravere og anleggsmaskiner. Mascus gjør handel med brukte maskiner og kjøretøy raskere og enklere ved å samle all informasjon om tilbud og etterspørsel på ett sted. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne til å tilby sine brukte maskiner og kjøretøy til salgs via vår markedsplass. Mascus er eiet av Vortex Capital Partners. Mascus lisensieres og driftes av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS i Norge.
For mer informasjon, besøk www.mascus.no.

Om IronPlanet

IronPlanet er et ledende online auksjonshus for brukte anleggsmaskiner og kjøretøy. Våre selgere oppnår lønnsomme salg gjennom lave salgskostnader og bedre priser med et globalt publikum av kjøpere. Våre garanterte inspeksjonsrapporter og eksklusive IronClad forsikring gir kjøpere større sikkerhet. IronPlanet eies av Accel Partners, Kleiner Perkins Caufield og Byers, Caterpillar, Komatsu og Volvo. For mer informasjon, besøk www.ironplanet.com.

Notater for redaksjon:
Presse materiell og bilder:
English www.mascus.no/press

22.01.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007