24.04.2014

Mascus lanserer web shop applikasjon for Facebook!

Mascus, er verdens ledende online markedsplass for brukte anleggsmaskiner, landbruksmateriell, lastebiler, hengere, og trucker hjelper nå sine kunder med å presentere kundens egne bruktlager på firmaets egne Facebook sider.

Facebook har blitt en viktig markedsføringskanal de siste årene. Bedrifter deler oppdateringer, nyheter og bilder via egne sider, og holder med dette sine kunder og fans oppdatert om bedriftens tjenester og produkter de tilbyr.

“Produsenter, forhandlere og trader innen maskiner og kjøretøy, tar inn over seg de mulighetene Facebook tilbyr. Flere og flere tar nå i bruk de sosiale mediene til å presentere og dele nyheter om eget selskap. Mascus har besluttet å hjelpe sine egne kunder å lage en eda mer attraktiv Facebook side ved å lansere vår egen web shop applikasjon.”
Forklarer Tim Scholte, Mascus CEO.

Web shop applikasjonen tillater forhandlere å vise sine bruktlager og lagerlister direkte på bedriftens egne Facebook side uten noe ekstra arbeid!

Enkel installasjon, automatisk overføring av dine annonser til din egen Facebook web shop!

Installasjonen av web shopen på din Facebook side er enkel og kan gjøres av hvilken som helst side administrator. Web shopen oppdateres automatisk fra Mascus, hvilket betyr at alle annonser du legger inn på Mascus, vil vises på din egen Facebook side også. Med denne applikasjonen kan forhandlere tilby sine Facebook fans mer innhold, samtidig som de vil oppnå mer synlighet og eksponering, siden folk kan dele og like maskiner og kjøretøy bedriften har profilert. Bedriftens elgere kan også dele og promotere med sine venner. Den første suksessfulle integrasjonen til en kundes Facebook side var til Wist Last & Buss AS.

Kontakt

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,
Erik Rusten, Salgssjef, +47 90 98 45 16,

Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS

For redaksjon:
Kontakt Erik Rusten for mer informasjon.

Presse materiell og bilder:
Engelsk www.mascus.com/press

24.04.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007