16.09.2014

Mascus når ny milepæl: 300,000 annonser online!

Mascus er en av verdens største markedsplasser for salg av nyttekjøretøy, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker og skogsmaskiner. Nå har vi nådd enda en ny milepæl, vi har passert over 300.000 annonser online!

“Vi i Mascus har den siste tiden kunnet feire flere betydelige prestasjoner,” sier Tim Scholte, Mascus CEO. “I løpet av de 4 siste årene har vi tredoblet antall annonser på Mascus. De mest dynamiske sektorene er; Anlegg, Transport og Landbruk.”

Mascus i tall:

  • Over 6,900 bedrifter annonserer fra hele verden
  • Mer enn 300,000 annonser online
  • Over 2.8 millioner unike brukere hver måned
  • Tilstede i 58 land verden over
  • Siden er oversatt til 42 språk
  • Mer enn 140 nye bedrifter blir Mascus kunder hver måned
  • Over 85 Mascus selgere besøker og kontakter forhandlere over hele verden

En global merkevare med lokal forankring

Mascus har ikke kun blitt en global merkevare, men også en som finner nye markeder for forhandlere og kjøpere over hele verden. Vår globale tilstedeværelse er bygget på sterke fundamenter, og spesielt i nøkkel markeder som Tyskland, England, Frankrike, Skandinavia og USA.

“Når vi lanserte Mascus for tilbake i 2001 kunne vi ikke forestille oss den suksessen vi 13 år senere opplever globalt. Det tar uendelig mye tid, ressurser og energi å bygge en slik internasjonal forretning og ikke minst nettverk vi har i dag. En pen nettside er ikke nok, og vi har lært at vi må være lokalt tilstede og med det så nære bransjen som mulig, gjennom å besøke våre kunder,” sier Rickard Krøtø, Mascus COO.

“Hver dag øker vår rekkevidde. Årsaken til at vi tiltrekker oss nye kjøpere av maskiner og nyttekjøretøy i Sør-Afrika, Russland, Kina, Japan, USA, Norge eller Tyskland, er at vi har lokale Mascus kontorer med lokalt personale i alle disse landene, og i tillegg i over 30 andre land. Vi er stolte av å være et stort internasjonalt team som tar online handel med maskiner og kjøretøy opp på nye nivåer. Ingen annen webside i verden kan tilby den ekspertise og global dekning som vi i Mascus kan!” sier Gauthier Dominicy, Marketing Manager.

Vi i Mascus oppgraderer og forbedrer konstant våre eksisterende tjenester, samtidig som vi utvikler nye og innovative produkter for å tilfredsstille våre kunders behov for å finne nye måter å selge tunge maskiner og kjøretøy på. For å se en komplett oversikt over Mascus sine produkter og tjenester følger du denne linken.

Kontaktpersoner
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS

For Redaksjoner:
Pressemateriell og bilder:

English www.mascus.com/press

16.09.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007