18.03.2015

Mascus lanserer ny responsiv side

Mascus er verdens hurtigst voksende markedsplass for salg av transport kjøretøy, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker og skogsmaskiner. Mascus gjør det nå enda enklere for alle brukere å få tilgang til web-siden ved å lansere en helt ny responsiv versjon av markedsplassen.

Den nye responsive web-siden gjør det nå mulig for alle Mascus brukere å søke etter brukte kjøretøy og maskiner fra en vanlig PC, Laptop, smarttelefon eller nettbrett uten å måtte skifte side eller miste funksjonaliteten du har på en vanlig PC. Forhandlere og selgere vil også kunne legge inn og administrere sine egne annonser direkte fra sin egen mobile enhet. Det nye designet er tilpasset slik at Mascus blir tilgjengelig uansett om du benytter en vanlig datamaskin, din mobil eller ditt nettbrett.

“Vi vet at flere og flere benytter mobiltelefoner og nettbrett for å søke på internett, og det ingen unntak når det gjelder søk etter brukte maskiner og kjøretøy.” forklarer Mascus COO Rickard Krøtø. “Våre kunder og brukere er ofte på farten og borte fra sin datamaskin, men de er alltid online og har ofte med seg sin smarttelefon eller nettbrett. Den responsive web-siden gir de muligheten til å sjekke Mascus mens de er på farten, uten å miste de mulighetene de har på sin kontor pc. I tillegg til den forbedrede brukeropplevelsen, vil kjøpere kunne benytte Mascus mens de er på veien og kontakte selgere med et enkelt fingertrykk, mens selgerne kan bli mer tilgjengelige ved forespørsler og samtidig kunne administrere egne annonser fra mobiltelefonen eller nettbrettet.” legger Mascus Markedssjef Gauthier Dominicy til.

Brukere får tilgang til en fullt responsiv web-side der de kan søke etter maskiner og kjøretøy, organisert i “søkervennlige” kategorier. Når kunder så klikker på en annonse, vil han/hun se bilder av maskinen, detaljer om maskinen, pris og hvor maskinen befinner seg. Kunder kan så ringe til selgeren direkte fra annonsen, og forsøke å få til en handel.

En forpliktelse til kundeorienterte forbedringer

Mascus sine nye sider er en del av vår kontinuerlige plan om hele å tiden levere bedre brukertjenester, samt å forenkle bruken av markedsplassen. “Den nye responsive web-siden tar Mascus til et helt nytt nivå ved å gjøre den enda mer fleksibel og enkel å bruke for alle,” forklarer Tim Scholte, Mascus CEO. “Vi har sett viktigheten i å lage et system som er brukervennlig, uansett hvilke plattform du går inn fra; om det er en vanlig PC eller Laptop, nettbrett eller mobiltelefon. Bruk av mobile enheter har allerede passert tradisjonelle datamaskiner og Lap-topper i søk på internett, så ved å ha en Mascus markedsplass tilgjengelig fra alle typer søke enheter til enhver tid var et nødvendig steg for oss. Det forsterker også vår forpliktelse til å gjøre kunderettede forbedringer,” legger han til.

“Den mobile websiden vi de to siste årene har bygget for våre kunder, har vist seg å være svært suksessfulle, så det er logisk for oss å følge opp denne trenden på vår egen markedsplass. Siden smarttelefoner og nettbrett nå er helt vanlig å bruke på nett søk, tror vi at den nye responsive websiden vil bli ekstremt populær blant våre Mascus brukere over hele verden. Den vil bli raskere, enklere å bruke og gi større fleksibilitet for våre kunder og brukere, konkluderer Tim Scholte.

Kontakt:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS

For Redaksjoner:
Pressemateriell og bilder:

English www.mascus.com/press

18.03.2015

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007