04.02.2016

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV støtter sine forhandlere med nytt management system for brukthåndtering bygget av Mascus


Mascus er verdens hurtigst voksende markedsplass for salg av transport kjøretøy, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker og skogsmaskiner, skal bygge en rekke markedsverktøy for Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) sitt forhandlernettverk.

Med over 40 forhandlere i Europa og Afrika, som representerer over 50 land og hundrevis av brukte kvalitetsmaskiner til salgs over hele kontinentet, vil HCME styrke sine etter markeds aktiviteter og støtte sine forhandlere med de beste verktøy tilgjengelig på markedet

"Som produsent må vi alltid tilby våre forhandlere verktøy som hjelper dem til suksess i deres markeder. Fordi brukte maskiner er en essensiell del av produktets livssyklus, måtte vi finne en løsning som hjelper forhandlerne med å administrere, dele og markedsføre sine brukte maskiner på en enkel måte”, sier Tom van Wijlandt, Assistant Manager Service Business Support.

Mascus skal nå bygge et internsystem for HCME (intranett) hvor forhandlere kan administrere sitt lager av brukte maskiner og umiddelbart kunne markedsføre disse på Mascus samt på HCME’s egne bruktsider, som også skal bygges av Mascus.

“Intranettet er en av de mest komplekse produktene vi har i vår portefølje, som vi skreddersyr spesifikt etter kundenes behov i tankene. Systemet ligger bak det vanlige administrasjonssystemet og tilbyr muligheter slik som å skrive ut brukt kataloger, sende lagret via mail direkte til sine kunder med få klikk, salgshistorikk, omfattende statistikk rapporter for å nevne noe. På toppen av det vil intranettet også oppdatere Hitachi sine egne brukt sider som vi også skal bygge, og selvfølgelig markedsplassen Mascus og andre ved behov. Vi er stolte av å ha Hitachi på listen med store produsenter som benytter Mascus sine produkter. Det er et tegn på at vårt arbeid ikke bare er foretrukket og verdifullt, men også tilbyr effektivisering og support til våre kunders daglige forretningsvirksomhet.”, sier Rickard Krøtø, COO i Mascus.

Kontakt:
Tom van Wijlandt (HCME):

Om HCME
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) er ansvarlig for produksjon, salg og markedsføring av Hitachi gravemaskiner, hjullastere, dumpere og belte kraner i Europa og deler av Afrika. For mer informasjon om Hitachi, besøk www.hcme.com.


kontakter:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Fagmedia AS

04.02.2016

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007