12.10.2010

Mascus passerer 100,000 brukt annonser

Mascus, en av verdens største merkenavn for salg av brukte anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker, skogsmaskiner, lastebiler og transportmateriell, har passert en milepel – 100,000 brukt annonser

Denne nyheten følges opp ved at Mascus nå har over 1,2 millioner unike brukere pr måned. Dette gir kjøpere fra hele Europa, USA, Canada, Sør Afrika, Australia, Østen og Russland enda store grunn til å søke og sammenligne maskiner på Mascus.

“Å nå 100,000 annonser er svært viktig for Mascus,” kommenterer salgsdirektør Rickard Petersson. “Vi er selvfølgelig glade, men ikke overrasket. Vi har jobbet hardt for å oppnå et godt rykte som et internasjonalt selskap med salgsapparat i alle land ved hele tiden å utvikle nye tjenester og produkter som gjør Mascus enklere og raskere å bruke for våre kunder når de selger sine brukte maskiner, og for å hjelpe våre brukere å kjøpe brukte utstyr og maskiner de trenger.”

Denne innovative tankegangen inkluderer tjenester som Min Mascus, den gir private muligheten å registrere seg på Mascus og legge annonser til favoritter, legge inn “Ønskes” Kjøpt annonser, eller på varsel på mail når maskinen dukker opp på Mascus, annonse oversikt, sammenlignings verktøy som gjør at du lettere kan sammenligne annonsene; Merke oversikt som hjelper kjøperen å finne den rette maskinen eller kjøretøyet via merke, modell etc.…

Mascus er nå representert i 32 land på 5 kontinenter med 42 domener og på 35 språk, noe som gjør Mascus til en av verdens største og mest innflytelsesrike portal for kjøp og salg av maskiner og kjøretøy. Dette inkluderer traktorer, lastebiler, trucker, gravemaskiner, anleggsmaskiner som er til salgs.

“Det faktum at kunder kan søke i og finne annonser på sitt eget språk har vært et betydelig element i vår internasjonale vekst,” sier Tomasz Odrobinski, Mascus Direktør Internasjonalisering. “Forhandlere har vært raske til å se de internasjonale mulighetene, og dermed nå ut til nye markeder på sitt eget språk.”

“Vi har klart å opprettholde en jevn og stabil vekst i alle våre markeder, selv under finanskrisen,” legger administrerende direktør i Mascus, Fredrik Larsson til. “Vår tro er basert på en kontinuerlig fokus på hva våre brukere og kunder ønsker, og vi vil fortsette å vokse og samtidig levere gode kvalitets tjenester til både annonsører og kjøpere av brukte maskiner og kjøretøy, fra hele verden.”

Kontakter:

Fredrik Larsson, Administrerende direktør Mascus, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Salgsdirektør, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Direktør Internasjonalisering, + 358 40 750 4922,

Om Mascus:

Mascus – Mascus (www.mascus.no) dekker et stort spekter av maskiner og kjøretøy slik som traktorer, brukte lastebiler, trucker, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 32 land over hele verden. Mascus i Norge driftes og lisensieres av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.
.
Mascus er eiet av Alma Media Corporation.


For redaksjon:

Presse materiell og bilder:
Engelsk www.mascus.com/press

Generelle Presse henvendelser:


For mere informasjon
Polina Brachkov, Kommunikasjonssjef Mascus,+ 358 50 381 49 45,

12.10.2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007