17.02.2011

Mascus åpner i et nytt marked: Thailand


Ved utgangen av 2010, har Mascus, verdens ledende online markedsplass for anlegg, jordbruk, skogbruk, trucker, utstyr og transport kjøretøy, signert sin siste internasjonale lisensavtale for Mascus Thailand (www.mascus.co.th) Med den nye avtalen, gjennom vårt samarbeidende selskap Arimpex BV (som allerede har en lisensavtale med Mascus for Benelux regionen og Canada), betyr dette at Mascus nå har lokal salgsrepresentasjon i 37 land på fem kontinenter.

"Det faktum vi fortsetter å vokse til tross for vedvarende økonomiske vanskeligheter globalt er et bevis på hvor robuste Mascus konseptet er og hvor effektivt det er som et salgsverktøy for våre kunder,” sier administrerende direktør, Fredrik Larsson.

Åpner opp internasjonale handel ruter i hele Asia

Mascus er forpliktet til å gjøre forretninger i Asia og Australasia på lang sikt og over de siste årene vært en økende asiatisk tilstedeværelse fra to retninger, Australia og Kina.

"Vi har en etablert tilstedeværelse i Australia og New Zealand, hvor vi bygger omdømme blant lokale forhandlere, sier Internasjonalisering direktør, Tomasz Odrobinski. "Vår representant Gavin Burnett utvikler nye partnerskap i Malaysia, Indonesia og Singapore, mens i Kina, er vår Asia Manager, Anders Nilsson, med fokus på våre nettsteder for Kina, Sør Korea, Japan og Taiwan."

Globalt marked, lokal kunnskap

Med hjemmesider allerede etablert for Sør-Korea (www.mascus.co.kr), Kina (www.mascus.com.cn), Japan (www.mascus.jp) og Taiwan (www.mascus.com.tw), vil Mascus fortsette å bygge sin globale tilstedeværelse gjennom lokal drift i Thailand og fremtidig utvikling i Vietnam, Filippinene og Thailand.

Siden starten i Thailand, har Mascus allerede oppnådd positiv anerkjennelse og et økende antall besøkende. Med det nye nettstedet er at de forventer vi å tiltrekke oss mer trafikk og tilby kunder i Thailand globale muligheter fra et firma som forstår sitt lokale marked.

Styrking av Mascus konseptet i Asia og Østen

"Mascus er den første markedsplassen av sitt slag i Thailand, sier Jetiya Doungtod hos Mascus Thailand. "Det er et mektig salgsverktøy for forhandlere i det lokale markedet, og en utrolig mulighet til å nå nye markeder både med våre naboer og internasjonalt. Vi er veldig spente på framtiden for Mascus i Thailand.”

”Det asiatiske markedet er enormt viktig for vår sektor både for import og eksport, og vi er forpliktet til å hjelpe forhandlere over hele Asia til å dra nytte av det internasjonale markedet Mascus tilbyr. sier Gavin Burnett Mascus Australia sin administrerende direktør "Det er også et viktig steg i å åpne opp de asiatiske markedene til forhandlere i Australia og New Zealand."

Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Gavin Burnett, Mascus Australia og New Zealand Managing Director +61409999339,

Mark Edwy-Smith, National Sales Manager, Mascus Australia and New Zealand +610488238070,

Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thailand +66(0)82-4938526,

Om Mascus:

Mascus (www.mascus.no) - Er en elektronisk markedsplass for brukte landbruksmaskiner, skogbruk, og park/hage utstyr og transport kjøretøy. Objekter som omfatter brukte traktorer, brukte vogner, brukte lastebiler, gravere, skap trailere, mini gravere og gravemaskiner. Mascus gjør handel med brukte maskiner og utstyr raskere og mer effektiv, ved å samle informasjon om tilbud og etterspørsel på ett sted. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne til å tilby sine brukte maskiner og utstyr for salg via markedsplassen.

Mascus er et handelsselskap eid av Alma Media Corporation.

For redaksjoner/redaktører:

Pressemateriale og bilder:
Engelsk: www.mascus.com/trykk

Generelle pressehenvendelser:

For mer informasjon:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

17.02.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007