18.04.2011

Mascus signerer samarbeidsavtale for Tyrkia

Mascus, verdens ledende online markedsplass for anleggsmaskiner, landbruks- og skogsmaskiner har gleden av å kunngjøre en ny lisensavtale i Tyrkia. Mascus Tyrkia er det 37. område for Mascus, og avtalen med Makport, et nytt selskap fra industri veteran Kemal Ünalan, reflekterer det virkelig globale markedet nå tilgjengelig for Mascus kunder.

"2010 var et utrolig år for Mascus. Vi er nå representert i 37 land, med 150.000 annonser og mer enn 2 millioner unike brukere hver måned. "sier Mascus MD, Fredrik Larsson. "Til tross for de globale økonomiske problemene, har vi fortsatt å vokse, og denne siste avtalen i Tyrkia markerer en viktig milepæl i vår utvikling."

Mascus Tyrkia: et nytt og viktig marked

"Tyrkias posisjon som et knutepunkt mellom Europa, Sentral-Asia og Midtøsten har ført til at det alltid vært et sentralt område for global handel." sier Internasjonalisering direktør Tomasz Odrobinski. "Vi er glade for å jobbe med Kemal Ünalan og Makport, en stor strategisk partner på online salg og markedsføring eksperter kombinert med bransjekunnskap. Vi vil bringe enorm verdi til tyrkiske forhandlere, hjelpe dem til å øke salget internasjonalt og handle med lokale kjøpere. "

"Jeg tror at det enorme innholdet, oversikten og brukervennligheten på Mascus gjør det til en stor ressurs for kjøpere og selgere, sier Kemal Ünalan. "Alle som ikke snakker annet enn sitt morsmål kan fortsatt handle nesten hvor som helst i verden, gjøre sammenligninger mellom tusenvis av produkter og ta bedre beslutninger."

Mascus Tyrkia Country Manager Kemal Ünalan legger til: "Mascus vil ikke kun gi oss en markedsplass for tunge maskiner, men vil også tilby mange verdi økende tjenester som:

  • Mascus Locator – en katalog for maskin eiere som tilbyr tjenester som utleie, reservedeler, transport, finansiering og reparasjoner
  • Mascus Magazine – 70,000 kopier distribuert på messer igjennom året
  • Web Services – inkludert integrasjoner med kunders hjemmesider, teknisk support, web sider og verktøy for å drifte lageret effektivt online.

Global konsept, lokal kunnskap

Ved siden av Brasil og Russland, var Tyrkia en av kun tre land som kom seg ut av den økonomiske krisen med en bedre kredittvurdering, slik at den representerer en stor, blomstrende markedsplass for Mascus ved å åpne opp for sine kunder, spesielt de i Vest-Europa og Midtøsten.

"Som den første av de BRICET land utenfor Europa hvor vi har en lisensavtale, markerer Tyrkia et viktig skritt i vår vekst så vel som å åpne opp et vell av nye muligheter for våre kunder lokalt, regionalt og internasjonalt," fortsetter Tomasz. "I 2011 kommer vi arbeide hardt med lisensavtaler i andre viktige områder spesielt Brasil, Russland, India og Kina, samt Mexico og S. Korea."


Kontakt:
Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Kemal Ünalan, Mascus Turkey Country Manager, +90 (555) 347 7333

Om Mascus:

Mascus - Er en elektronisk markedsplass for brukte landbruksmaskiner, skogbruk, og Landbruk utstyr og transport kjøretøy. Produktområdene omfatter traktorer til salgs, trailere for salg, brukte lastebiler til salgs, graveredskap, skap trailere, mini gravere og gravemaskiner. Mascus gjør handel med brukte maskiner og utstyr raskere og mer effektiv ved å samle all informasjon om tilbud og etterspørsel. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne ved å tilby deres brukte maskiner og utstyr for salg via markedsplassen.
Mascus er et selskap i Alma Media Corporation.

For redaksjoner:
Presse materiell og bilder:
English www.mascus.com/press

Generelle pressehenvendelser:

18.04.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007