29.09.2011

Mascus inntar kinesiske markedet

Mascus, den ledende online markedsplass for transport kjøretøy, anleggsmaskiner og landbruksmaskiner er glade for å kunngjøre en ny lisensavtale i Kina med ANB, basert i Xiamen.

"Mascus Mascus Kina og Taiwan vil bli våre nasjoner nummer 40 og 41, noe som gjør lisensavtalen til en viktig milepæl i vår historie", sier administrerende direktør i Mascus Fredrik Larsson. "Bare størrelsen og raske veksten i kinesisk økonomi gjør det til et viktig skritt i vår globaliserings plan. Det er den første av BRIC landene som vil bli en del av Mascus og vi jobber hardt for å få på plass avtaler i Brasil, India og senere Russland, samt andre sentrale land som Sør Korea og Mexico. "

Åpner i Asia

Mascus er allerede til stede i Australia, New Zealand, Indonesia, Thailand og Malaysia, samt mindre kontorer i Japan og Sør Korea. Det nye kontoret i Kina vil derfor styrke Mascus 'tilstedeværelse i Asia videre og åpne opp nye muligheter for kunder over hele verden i det enorme kinesiske markedet. Mascus Kina vil dekke mesteparten av den kinesiske republikken, Hong Kong og Macao og Taiwan.

"I motsetning til våre konkurrenter har Mascus en konstant global tilstedeværelse," forklarer internasjonalisering direktør Tomasz Odrobinski. "Ved å etablere en permanent base i Kina, åpnes verdens største marked for våre kunder, som også vil hjelpe kinesiske forhandlere å nå lokale og globale markeder mer effektivt."

En komplett lokal og global løsning

Med en gjennomsnittlig BNP-vekst på 10 % i løpet av det siste tiåret, er Kina hjem til flere globale produsenter, samt hundrevis av produsenter av maskiner, reservedeler og andre tjenester. Denne siste lisensavtalen gir fordeler til både selgere og kjøpere av brukte maskiner i Kina.

»Mascus Kina vil ha stor innflytelse for lokale bedrifter," forklarer salgsdirektør Rickard Petersson. "For det første vil det være lettere for kinesiske forhandlere å nå resten av verden mer effektivt. Dernest vil det hjelpe regionale produsenter i Kina å selge til andre områder i Kina og til slutt vil Mascus Locator, vår Online katalog hjelpe produsenter og andre selskaper å nå ut til en stor kundebase, både lokalt og globalt. "

En erfaren samarbeidspartner

Mascus har inngått samarbeid med kinesiske ANB, et selskap basert i Xiamen i den sørøstlige delen av Kina som besitter store markedskunnskaper. "Vi er fornøyd med den nye avtalen med Mascus," sider Anders Nilsson, administrerende direktør i ANB. "Kina har mange B2B markedsplasser, men Mascus er den eneste som kan levere en total løsning for brukte maskiner og transportkjøretøy. Med økt fokus på den kinesiske økonomien og faktoren at selskaper over hele verden, i økende grad, forsøker å penetrere det kinesiske markedet; Er tidspunktet for dette samarbeidet perfekt. Vi ser frem til å utvikle Mascus Kina til en hjørnestein i Mascus konseptet. "

Kontakter:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Anders Nilsson, Country Manager China & Taiwan +86 159 80 859 586,


Om Mascus:
Mascus (www.mascus.no) har i dag over 2 000 000 besøkende hver måned. Mascus dekker et stort spekter av maskiner og kjøretøy slik som traktorer, brukte lastebiler, trucker, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 39 land over hele verden. Mascus i Norge driftes og lisensieres av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

I Asia har Mascus følgende domener: www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com og i Australia og Oseania www.mascus.com.au og www.mascus.co.nz

Mascus er et selskap under Alma Media Corporation.

For redaksjoner:
Presse materiell og bilder:
Engelsk www.mascus.com/press

General Press enquiry:

29.09.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007