09.11.2011

Mascus åpner lokalt kontor i Russland

Mascus, en av de største markedsplassene i verden for salg av lastebiler, anleggsmaskiner, traktorer, truck og skogmaskiner, er glade for å kunngjøre at vi åpner kontor i en av de mest innflytelsesrike markeder i verden - Russland.

Selskapet har signert en ny lisensavtale med Pro-Machinery, basert i Moskva. Mascus har hatt forbindelser og online aktiviteter innenfor det russiske markedet en tid gjennom vår portal www.mascus.ru. Vår nye partner Pro-Machinery vil styrke vårt nærvær gjennom et lokalt Mascus kontor og et team som fokuserer på å markedsføre merkevaren over hele landet, og hjelpe kjøpere og selgere av brukte maskiner og lastebiler fra hele Russland.

"Russland er et veldig viktig marked for oss. Ikke bare et viktig eksportmarked for resten av Europa og Asia, men det har også viktige handels linker til Japan og Kina, "sier Fredrik Larsson, administrerende direktør i Mascus. "Ved å bygge en sterk base i Russland i samarbeid med Pro-Machinery, når vi ut til et mye større russisktalende publikum. Vår portal lar kjøpere snakke med lokale forhandlere direkte og tillater forhandlere å tilby sine produkter til kunder over hele verden. Det er et stort skritt fremover for både Mascus og det russiske markedet, "legger han til.

Et land i vekst

Den russiske økonomien har utviklet seg godt etter den globale finanskrisen og har både et stort hjemmemarked og en raskt voksende eksportindustri. Mascus håper å konsolidere begge disse markedene til ett noe som gir både sluttbrukere og forhandlere muligheten til å nå et mye bredere publikum. Andre land som Ukraina nyter godt av handelsforbindelser med Russland, og Mascus' nye portal på russisk vil styrke disse båndene betraktelig.

Snakker ditt språk

Lanseringen av Mascus Russland er et betydelig skritt fremover for det russiske bruktmarkedet, der ingen andre selskaper i dag tilbyr lokale forhandlere samme kaliber av salgsverktøy. ”Mascus gir forhandlere en helt ny salgsteknologi slik at de kan nå kjøpere over hele landet på sitt eget språk", sier salgsdirektør Rickard Petersson. "Det åpner også opp internasjonale markeder der språk eller valuta ikke lenger vil bli noen barriere."

Bygger linker på tvers av kontinenter

Mascus har nå en tilstedeværelse i 42 land på fem kontinenter, noe som gjør den til en av de største og mest innflytelsesrike globale portaler i verden. "Den nye lisensavtalen med Russland setter Mascus i forkant av internasjonal handel," forklarer Fredrik Larsson, administrerende direktør i Mascus. "Et massivt marked som Russland åpner ikke bare dørene for innenlandske brukere og selgere, men styrker viktige handelsforbindelser med land over hele verden, spesielt de asiatiske og europeiske markeder."


Kontakter:
Erik Rusten, Salgssjef Mascus Norge, +47 90 98 45 16,

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Dimitry Pletniov, Regional Manager, +7 495 998-6333,


Om Mascus:
Mascus (www.mascus.no) har i dag over 2 000 000 besøkende hver måned. Mascus dekker et stort spekter av maskiner og kjøretøy slik som traktorer, brukte lastebiler, trucker, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og mye mer. Selskapet har hatt en hurtig vekst i Europa, Nord-Amerika, Oseania og Sør-Afrika, og har pr i dag lokal representasjon og salg i 42 land over hele verden. Mascus i Norge driftes og lisensieres av Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

Mascus er et selskap under Alma Media Corporation.

For redaksjoner:
Presse materiell og bilder:

Engelsk www.mascus.no/press

09.11.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007