01.02.2012

Mascus passerer 200.000 annonser

Mascus, en av verdens største markedsplasser for salg av lastebiler, anleggsmaskiner, traktorer, trucker og skogsmaskiner, har nådd nok en milepæl – 200.000 online annonser.

“Mascus har feiret noen betydelige fremskritt i det siste,” sier Adm.Dir. Fredrik Larsson. "Hva gjør dette enda mer gledelig er at vi har doblet antall annonser, fra 100.000 til 200.000, på bare 12 måneder. Farten og størrelsen på veksten viser at, til tross for det økonomiske klimaet, at kombinasjonen av global ekspansjon og pågående teknologisk utvikling åpenbart virker "

Mascus i tall:

  • Nær 4300 firmaer annonserer fra hele verden
  • 200.000 annonser online
  • Over 2 millioner unike besøk hver måned
  • Tilstede i 42 land verden over
  • 54 Mascus domener på 39 språk
  • Mer enn 120 nye forhandlere hver måned
  • Over 70 salgsrepresentanter fra Mascus besøker og kontakter forhandlere over hele verden hver dag

En global merkevare med et sterkt fundament

Mascus har ikke bare blitt en global merkevare, men også en merkevare som etablerer nye markeder for forhandlere og kjøpere over hele verden. Vår globale tilstedeværelse er bygget på ekstremt sterke fundamenter spesielt i de viktige markedene i Tyskland, Storbritannia, Frankrike, USA og Norden.

"Vår suksess internasjonalt er forankret i våre kjerne markeder Europa og USA", sier administrerende direktør, Fredrik Larsson. "I disse markedene er Mascus nå en veletablert anerkjent merkevare blant forhandlere av maskiner og kjøretøy. Vår portefølje av tjenester har blitt en integrert del av kjøp og salg med brukte maskiner og kjøretøy markedet i disse områdene. "

Nye tjenester gjør virksomheten bedre for forhandlere

Mascus sin forpliktelse til kontinuerlig forbedring av sine tjenester har vært en sentral del av suksessen. Vår nye plattformen ble lansert i 2010 og vår bransje katalog, Mascus Locator, har nå mer enn 32 000 oppføringer. Nå nylig har Mascus lansert tre nye tjenester for å hjelpe forhandlere gjøre virksomheten mer effektiv.

Vår nye auksjonstjeneste lar kjøpere å finne maskiner, lastebiler eller utstyr på både offline og online auksjoner globalt mens den nye Valuator tjenesten lar forhandlere prise objekter raskt og nøyaktig ved hjelp av de beste tilgjengelige markedsdata. Dette er første gang forhandlere har hatt et så enkelt og brukervennlig verktøyet til å gi nøyaktig markedsinformasjon i løpet av få minutter. Og til slutt Mascus Mobil løsningen som gir forhandlere tilgang til sine lager via mobile enheter.

"Vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring av brukeropplevelsen og skape nye elektroniske tjenester er en hjørnestein i vår suksess," sier salgsdirektør Rickard Petersson. "Vi er alltid på utkikk etter nye måter å gjøre livet lettere for både forhandlere og sluttbrukere, slik at de kan forbedre sin virksomhet både i lokale og internasjonale markeder."

Kontakter:
Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus - Er en online markedsplass for anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, skogbruk, trucker og park & hage utstyr og kjøretøy. Markedsplassen omfatter traktorer til salgs, hengere til salgs, brukte lastebiler til salgs, gravere, tilhengere og trailere, minigravere og gravemaskiner. Mascus gjør handel med brukte maskiner og utstyr raskere og mer effektiv ved å samle opplysninger om tilbuds- og etterspørselssiden. Alle forhandlere, produsenter og sluttbrukere er velkomne til å tilby deres brukte maskiner og utstyr for salg via markedsplassen.
Mascus er et Selskap i Alma Media Corporation.

For Redaksjoner:

Presse materiell og bilder:
Engelsk www.mascus.com/press

Generelle pressehenvendelser:

01.02.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007