Akershus Traktor AS - Vinstra

Brynsbakken
2640 Vinstra
Norge
Vis telefonnummer
Vis faksnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Akershus Traktor AS - Vinstra: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr
 • Reparasjoner
 • Reserve deler
 • Tilbehør

Representerer følgende merker

 • Valtra

Om oss:

Akershus Traktor ble etablert på Kløfta i 1988 med formål å drive salg og service av landbruksmaskiner. Salgsdistriktet den gang var Akershus og Oslo. De første 5 årene var hovedproduktet vårt Case IH. I 1993 fikk vi agenturet på Claas skurtreskere og grasmaskiner. Etter 10 år med stor omsetningsøkning vokste vi ut av våre enkle lokaler på Dy-Kløfta, og tok en beslutning om å bygge nytt anlegg på industrifeltet på Jessheim.

I 2002 kom Lantmännen Maskin AS inn på eiersiden og vi utvidet salgsdistriktet betydelig ved å etablere to nye avdelinger i Buskerud; Hønefoss og Mjøndalen. I 2005 ble Case IH, vårt hovedprodukt gjennom 17 år erstattet med Valtra. Samtidig utvidet vi salgsdistriktet til å omfatte størstedelen av det sentrale østlandsområdet. I 2006 åpnet vi avdeling på Hamar. Samme år lanserte Claas sin egen nye traktor.

I de siste årene har vi utvidet anlegget på Jessheim, som nå omfatter både brukthall og en flott utstillingshall til nye produkter. I tillegg leier vi ut lokaler til vår importør Lantmännen Maskin AS.

I dag er Akershus Traktor en av Norges største forhandlere av landbruksmaskiner. Vårt mål er at vi skal være ditt naturlige førstevalg enten du skal ha ny eller brukt traktor, redskap, reservedeler eller verkstedtjenester.

Velkommen til oss!

Annonser fra:
Akershus Traktor AS - Vinstra

  Avdelinger under Akershus Traktor AS - Jessheim

  Finn veien til:
  Akershus Traktor AS - Vinstra

  Send E-post til Akershus Traktor AS - Vinstra

  Dette er firmasiden til Akershus Traktor AS - Vinstra som ligger i Norge, Innlandet, Vinstra.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr, nytt utstyr, reparasjoner, reserve deler og tilbehør.

  Akershus Traktor AS - Vinstra representerer merkene: Valtra.