RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Broderson ic35 allterreng kraner til salgs

Her er alle annonser for Broderson ic35 til salgs. Du kan sortere dem etter produksjonsår, pris, timer eller land. Benytt søkemotoren til venstre for å begrense søket.

2 resultat
Anlegg remove filterKran remove filterAllterreng kraner remove filterbroderson remove filteric35 remove filter
Broderson IC352FImages4
Broderson IC352F

Allterreng kraner • 2012 • 1237h • Minneapolis, Minnesota, US • Ziegler CAT

582 639 NOK
FavoriteFavoritt
Ziegler CAT
Broderson CRANE IC352F 4T INDUSTRIAL CRANEImages4

Allterreng kraner • 2012 • 842h • Buhl, Minnesota, US • Ziegler CAT

615 855 NOK
FavoriteFavoritt
Ziegler CAT

Finner du ikke det du leter etter?

1 / 1

Et enormt utvalg av brukte anleggsmaskiner

Mascus har et bredt utvalg av anleggsmaskiner og andre brukte maskiner. Det gjør oss til en av verdens største nettsider for brukte maskiner. Når du kjøper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du føle deg trygg på kvaliteten. Vi er kjent for høy kvalitet på annonsene og nettside inneholder de fleste store og kjente merker innen brukte anleggsmaskiner.

Kjøp brukt anleggsmaskin uten mellomledd

Det er svært enkelt å kjøpe en brukt anleggsmaskin på Mascus. Du tar kontakt med selgeren direkte og unngår unødige mellomledd og ekstra provisjon. Selger sine kontaktopplysninger finner du i den aktuelle annonsen. Slik blir det både mer lønnsomt og mer effektivt for deg å kjøpe en brukt anleggsmaskin på nettet.Legg enkelt ut din annonse for din brukte anleggsmaskin

Når du skal selge en brukt anleggsmaskin eller annen maskin, registrerer du deg her på Mascus.no. I løpet av 24 timer vil du motta en bekreftelse. Du vil da kunne legge inn anleggsmaskiner og annet utstyr.

Ønsker du å kjøpe og selge anleggsmaskiner jevnlig?

I sa fall registrerer du deg som forhandler. Du kan betale dine annonser med kredittkort (kvartal faktura). Dette er en tjeneste spesielt for deg som forhandler. Har du spørsmål om salg av brukte anleggsmaskiner, kontakt Mascus i Norge