Fuel Proof Nød vanntank mobil 1000 / 2000L til salgs - Norge

Pris eks. MVA
1 000 NOK
Pris eks. MVA
1 000 NOK

BASIS INFORMASJON

GruppeAnnet
Merke / modellFuel Proof Nød vanntank mobil 1000 / 2000L
Årsmodell2020
StatusNy/ubrukt, Mulig å leie
Land
Norge
Mascus IDA03C1B00

PRIS

Velg valuta
Pris eks. MVA1 000 NOK
MVAInkluderer ikke fradragsberettiget moms
Pris inkl. MVA-

DETALJER

BeskrivelseNye nød vanntanken rustfrit stål . Effektiv med forsyning med vanntank på hjul.
1000 /2000L enkel og kvikk instalasjon hvis en har behov for vannforsyning skulle der oppstå nød situvasjon der folk eller husdyr akutt trenger rent drikke vann.
Mye informasjon finner du på www.norskvann.no

Ny rapport: Veiledning i nødvannforsyning.

https://www.norskvann.no/index.php/12-kompetanse/rapporter/2159-ny-rapport-veiledning-i-nødvannforsyning#

Rapport 249/2019
Utgivelse: September 2019
Forfattere: Magnar Katla, Fredrik Ording og Møyfrid Sæverud Hellberg, Asplan Viak. Kapittel 4 er skrevet av Kevin H. Medby, Norconsult.

Drikkevannsforskriften §9 pålegger vannverkseier å legge til rette for at vannforsyningssystemet kan levere nødvann til drikke og personlig hygiene uten bruk av det ordinære ledningsnettet. Målsettingen med dette prosjektet har vært å avklare vannverkseiers ansvar for leveringssikkerhet i henhold til drikkevannsforskriften, beskrive hvilke vurderinger som bør gjennomføres og hvilke planer som bør utarbeides, samt innhente praktiske erfaringer med tilpasninger og tekniske løsninger for nødvannforsyning. I rapporten er det gitt anbefalinger om norm for utstyr brukt til nødvannforsyning, og dimensjonering av nødvannforsyningen.
https:www.norskvann.no

Beredskap i vannsektoren

Målet med denne web-portalen er å sammenstille og tilgjengelig gjøre informasjon slik at det blir enklere for kommuner og vannverk å ha en god og øvet beredskap basert på gode ROS-analyser.
Gjennom et Norsk Vann prosjekt er det innhentet erfaringer, praktiske eksempler og informasjon om ROS-analyser, beredskapsplaner, beredskapsøvelser og beredskapskommunikasjon under krise. Disse er samlet på sine områder på denne portalen, som vil være et “levende”—og fortløpende oppdatert—hjelpeverktøy for vannverkene i årene fremover.
Arbeidet har hatt hovedfokus på ROS og beredskap innen vannforsyning, men avløpshåndtering er inkludert for utvalgte tema.
Arbeidet i prosjektet er utført av SINTEF i samarbeid med Norconsult. Ulike vannverk i Norge har bidratt med informasjon. Informasjonen er anonymisert i den grad det er nødvendig ut i fra ønsket om ikke å vise sårbarheter til enkelt vannverk.
Studie og vannvakt
I den senere tid har det også kommet til et eget studie; Beredskap og krisehåndtering for vannbransjen i samarbeid med Høgskolen i Hedmark, samt at Folkehelseinstituttet har opprettet en Nasjonal Vannvakt. Begge deler nyttige bidrag til å opprette en god beredskap.

ROS-analyser

Her finner du beskrivelse av ROS-analyser som viser hvordan ROS-analyser kan gjennomføres. ROS analysene dekker hele den urbane vannverdikjeden fra nedbørfelt, vannkilde, vannbehandlingsanlegg, vanntransport, avløpstransport og avløpsrenseanlegg. Inkluderer også ROS-analyser knyttet til informasjonssikkerhet og oversikt over hendelser som har oppstått i vannbransjen.

Kravene til ROS-analyser og nødvendige beredskapsforberedelser i kommunale vannverk, er nedfelt i forskrift om krav til beredskapsplanlegging og beredskapsarbeid mv. hjemlet i Lov om helsemessig og sosial beredskap.
I tillegg skal vannverket i henhold til drikkevannsforskriften sikre levering av tilstrekkelige mengder drikkevann også under kriser og katastrofer i fredstid, og ved krig.
Kommunale vannverk er også berørt av forskrift om kommunal beredskapsplikt. Den legger føringer om at overordnet kommunalt beredskapsplanverk skal samle og integrere øvrig planverk i kommunene.
Vi etablerer en beredskap for å håndtere de farer som ikke kan eller bør håndteres av forebyggende, sannsynlighetsreduserende tiltak alene. Det er viktig at beredskapens ytelser er godt begrunnet og en kontinuerlig aktivitet i virksomhetens drift. Dette betyr at beredskapen blir kontinuerlig forbedret med utgangspunkt i utredninger, analyser, samfunnsutvikling.
Kontakt oss for mer info , se også www.gimre.no
Arvid Gimre AS
 • +47 ...VIS
  Husk å henvise til MASCUS når du kontakter selgeren!
Send E-post

Selgers etternavn/fornavn

 • ARVID GIMRE

  Arvid Gimre AS
  • +47 ...VIS
   Husk å henvise til MASCUS når du kontakter selgeren!
  • vigdelsvegen 539, 4054 Tjelta, Norge

Firma

ARVID GIMRE AS

3
ÅR AKTIVE PÅ MASCUS
Relaterte merker
MerkeAntall annonser
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

Mascus Norge finner du [Other] Fuel Proof Nød vanntank mobil 1000 / 2000L annet. Prisen på denne [Other] Fuel Proof Nød vanntank mobil 1000 / 2000L er kr 1 000 og den er fra 2020. Denne maskinen er fra - Norge. På Mascus.no finner du [Other] Fuel Proof Nød vanntank mobil 1000 / 2000L og mange andre merker innen annet.