CF Maskin AS - Skiptvet

Marmorveien 2
1816 Skiptvet
Norge
Vis telefonnummer
Vis faksnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

CF Maskin AS - Skiptvet: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr
 • Reparasjoner
 • Reserve deler
 • Tilbehør
 • Taksering

Representerer følgende merker

 • Deutz Fahr

Om oss:

CF Maskin as ble etablert høsten 1988. Hovedsatsningsområdene var, da som nå, Claas høstemaskiner og Fendt traktorer. I dag er vi store på salg og service av Claas høstemaskiner, Fendt traktorer og Iseki hage og parkmaskiner. Vi har også Norges største delelager til Claas og Fendt og leverer reservedeler over store deler av landet.

Follo Landbrukshandel as er en av landets største forhandlere av Iseki og har en positiv fremgang på salg av Deutz traktorer.

CF Maskin as og CF Maskin Stange as er store på bruktimport av alle typer maskiner, etter kundens behov.

CF Maskin as har siden starten vokst og er i dag et selskap med seks avdelinger:

CF Maskin as holder til i Skiptvet, indre Østfold, 1 time sør for Oslo. De har i dag 15 ansatte og er store på salg og service av Claas og Fendt.

CF Maskin Melhus as ble etablert i 1997 og holder til på Melhus, 2 mil sør for Trondheim. De har i dag 6 ansatte og har hovedvekt på service og reparasjoner av alle typer maskiner, samt salg av Kellfri og Trejon redskap, Jonsered hagemaskiner og skogsutstyr.

CF Maskin Skjeberg as ble etablert i 1998 og holder til på Høysand, Skjeberg i Østfold. De har i dag 2 ansatte og har hovedvekt på service og reparasjoner av landbruksmaskiner.

CF Maskin Stange as ble etablert i 2002 og holder til på Vallset, 7 km øst for Stange sentrum i Hedmark kommune. De har i dag 3 ansatte, samt 2 landbruksverksteder tilknyttet seg. De er importør av McConnel miljømaskiner og har hovedvekt på McConnel samt bruktimport og salg av andre typer landbruks- og anleggsmaskiner. De lagerfører også deler til Grimme landbruksmaskiner.

Follo Landbrukshandel as ble etablert i 2002 og ble overtatt av CF Maskin as i 2005. Ligger ved E18, Kråkstad i Akershus, 45 minutter fra Oslo. De har i dag 6 ansatte og har som hovedsatsningsområder salg og service av Deutz, Iseki, Vitra, McCormick og Tokvam.

CF Maskin Vestby as ble etablert i 2009. De holder til i samme lokaler som Vestby Mølle, Akershus. De har i dag 3 ansatte og er hovedsaklig et verksted med fokus på service og reparasjoner av traktorer, Claas treskere og annen redskap.

Annonser fra:
CF Maskin AS - Skiptvet

  Finn veien til:
  CF Maskin AS - Skiptvet

  Send E-post til CF Maskin AS - Skiptvet

  Søkeord

  • Skurtresker
  • Traktor
  • Landbruksmaskiner

  Dette er firmasiden til CF Maskin AS - Skiptvet som ligger i Norge, Viken, Skiptvet.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr, nytt utstyr, reparasjoner, reserve deler, tilbehør og taksering.

  CF Maskin AS - Skiptvet representerer merkene: Deutz Fahr.

  Firmaet spesialiserer seg innen: Skurtresker, Traktor, Landbruksmaskiner.