Eiksenteret Stokke

Melsomvikveien 7
3160 Stokke
Norge
Vis telefonnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Eiksenteret Stokke: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr

Representerer følgende merker

 • Massey Ferguson
 • Fendt
 • Grimme
 • Sampo Rosenlew

Om oss:

Eiksenteret Vestfold og Telemark, Vestfold Maskin AS, består av to avdelinger: Stokke og Skien. Stokke-avdelingen ligger sentralt plassert i Melsomvikveien 7 på Stokke i Vestfold fylke. Avdelingen i Skien er lokalisert til Bjørndalsjordet 1 i Porsgrunn. Vi forhandler anerkjente merkevarer; hovedsakelig Massey Ferguson- og Fendt-traktorer og -treskere, men i tillegg mange andre landbruksmaskiner/-redskaper fra inn- og utland. Vi har også butikk med hovedfokus på landbruks- og hageprodukter.

Vi er 26 medarbeidere fordelt på salg, service, butikk/deler og administrasjon. Gjennom en stabil arbeidsstokk og kontinuerlig kursing har vi opparbeidet oss høy kompetanse i alle ledd.

På begge lokasjoner har vi tilfredsstillende fasiliteter med totalt 11 mekanikere inklusive lærlinger. Vi yter rask og profesjonell service på traktorer, treskere og andre redskaper. Vi har også et servicetilbud til småmaskiner som motorsager, gressklippere og snøfresere. I tillegg til dette forhandler vi Brenderüp og Tredal bil tilhengere og er godkjent verksted med kompetanse for dette.

For ytterligere å gi optimal kundeservice har vi 4 servicebiler som står klar for å hjelpe våre kunder med service og reparasjoner der redskapen befinner seg. Dette tilbudet inngår i døgnvakt i perioder av året hvor det kan påregnes behov for våre tjenester.

Annonser fra:
Eiksenteret Stokke

  Avdelinger under Eikmaskin AS

  Finn veien til:
  Eiksenteret Stokke

  Melsomvikveien 7, 3160 Stokke
  Send E-post til Eiksenteret Stokke

  Dette er firmasiden til Eiksenteret Stokke som ligger i Norge, Vestfold og Telemark, Stokke.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr og nytt utstyr.

  Eiksenteret Stokke representerer merkene: Massey Ferguson, Fendt, Grimme, Sampo Rosenlew.