Jæren Storbilsenter AS

Varabergmyra 1
4050 Sola
Norge
Vis telefonnummer
Vis faksnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Jæren Storbilsenter AS: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr
 • Reparasjoner

Representerer følgende merker

 • Broshuis

Om oss:

Hos oss på Jæren Storbilsenter AS er vi opptatt av å holde hjulene i gang. For vi vet det er det viktigste for alle som driver med storbil.
Våre avdelinger har spisskompetanse på hvert sitt område. I dag har vi 40 ansatte, som samlet gir en unik kompetanse. Dette gjør at du får løst alle dine behov knyttet til storbil hos oss. Det sikrer deg tett oppfølging, den beste servicen og full trygghet ute på veien. Slik at hjulene holdes i gang – hele tiden.

Salg storbil
Vi selger og kjøper nye og brukte lastebiler og hengere. I tillegg utfører vi verdivurderinger av brukt materiell. Vi forhandler også kvalitets hengere fra nederlandske Broshuis, og kan tilby alt fra standard hengere til spesialtraller.

Mekanisk Verksted
Vårt mekaniske verksted er autorisert for EU-kontroller og reparasjoner på alle typer tunge kjøretøy og hengere. I våre store lokaler har vi topp moderne utstyr og et omfattende delelager. Det sikrer at våre erfarne fagfolk kan håndtere og reparere selv de største og mest kompliserte kjøretøyene.

Karosseri og lakk
Vår avdeling for karosseri og lakk er distriktets største opprettings verksted for tunge kjøretøy. Vi har hytte-jigg som er godkjent av lastebilprodusentene. I-treck for akseljustering og retting og topp moderne rette- og måleutstyr for rammer. Vi retter, utfører glassfiber- og plastreparasjoner og lakkerer under samme tak.

Lakk og verktøy
Har du et verksteds prosjekt, så har vi det som skal til for å gi deg et bedre resultat på en enklere måte. Hos distriktets ledende leverandør av høykvalitets verkstedutstyr får du personlig service fra entusiastiske fagfolk. Med 30 års erfaring i bransjen har vi det som skal til for å få det til!

Velkommen til Jæren Storbilsenter AS!

Annonser fra:
Jæren Storbilsenter AS

  Finn veien til:
  Jæren Storbilsenter AS

  Varabergmyra 1, 4050 Sola
  Send E-post til Jæren Storbilsenter AS

  Søkeord

  • Multichassis
  • Brønntraller
  • Jumbo Uttrekk
  • Maskinhenger
  • Containerhenger

  Dette er firmasiden til Jæren Storbilsenter AS som ligger i Norge, Rogaland, Sola.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr, nytt utstyr og reparasjoner.

  Jæren Storbilsenter AS representerer merkene: Broshuis.

  Firmaet spesialiserer seg innen: Multichassis, Brønntraller, Jumbo Uttrekk, Maskinhenger, Containerhenger.