CLAAS celtis 446(LAV TIME) - Norge

Pris eks. MVA
255 000 NOK
BASIS INFORMASJON
GruppeTraktorer
Merke / modellCLAAS celtis 446(LAV TIME)
Årsmodell2007
Timer2 565 t
LagerstedVartdal
Land
Norge
Mascus ID9F62E3AF
PRIS
Velg valuta
Pris eks. MVA255 000 NOK
MVAInkluderer ikke fradragsberettiget moms
Pris inkl. MVA-
DETALJER
Traktor typeTraktor - Landbruk
Effekt69,1 kW (94 hk)
Dimensjon Fordekk13,4/34 ca 80%
Dimensjon Bakdekk340/85 R38 ca 90 %
UtstyrKomplett frontlaster, Brakett og hydraulikksentral for frontlaster, Kløtsjfritt vendegir, Hurtiggir, Hydraulisk tilhengerbrems, Bakrutepusser
BeskrivelseHER HAR DU MULIGHET Å FÅ EN TRAKTOR MED BRA UTSTYR OG LAV TIMETALL TIL EN FIN PRIS.

SELGES DA KUNDE HAR KJØPT SEG NY CLAAS.
Laster med 3 funksjon og demper,hyd avatring.fin traktor med mange timer igjen.

VI HAR FRAKTAVTALER OVER HELE LANDET. KONTAKT OSS FOR PRIS LEVERING TIL DEG!

Om oss

Øye Maskin AS har delelager, butikk og eit godt utstyrt verksted med dei mest moderne hjelpemiddel. Vi har tre godt utstyrte service-bilar og ein lastebil m/kran. Vår stab består av dyktige medarbeidarar med lang erfaring i bransjen.
Vi arbeidar stadig for å tilpasse oss markedet, vi leverer kvalitetsprodukter fra kjende merker og satsar på å gi våre kunder den beste service på desse produkta.
Øye Maskin AS er forhandlar for Norwegian Agro Machinery AS som frå Oktober 2016 tok over import av CLAAS til Norge.
Øye Maskin AS vart etablert i 1977. Vi har fra starten av drive med salg og service av traktorar, maskiner og utstyr til landbruket, kommunar og maskin-entreprenørar. Firmaet har i løpet av desse åra hatt ein gradvis vekst i fra Nils Arne Øye starta opp i garasja med service verksted til vi no har 8 ansatte. Service og oppfølging av våre kundar er noko av det vi har lagt mest fokus på og dette meiner vi er grunnen til at vi er der vi er i dag.
Øye Maskin AS starta med salg av CLAAS grasmaskiner i 1993.
Lantmännen Maskin AS bytta ut CASE med CLAAS og VALTRAi 2005. Øye Maskin AS hadde frå før svært god erfaring med CLAAS produkter, det var derfor naturleg for oss og fylje Lantmannen vidare. I oktober 2016 gjekk importen av CLAAS traktor og redskap over fra Lantmannen Maskin AS til Norwegian Agro Machinery AS. Vi har no ein rein CLAAS importør i Norge, nøkkelpersonar som var ansatt hos Lantmännen Maskin AS vart med for å starte opp Norwegian Agro Machinery.
CLAAS er Vest-Europas største produsent av landbruksmaskiner og ein av verdas leiande og mest velrennomerte produsent av traktor, skurtreskar og grasmaskiner.
Vårt redskapsprogram består av kjende kvalitetsprodukt frå kjende fabrikkar i inn- og utland. Blant anna: CLAAS – Bogballe – Multiva – Conor – Zanon – Maschio – Kivi/Pekka – Lemken – Weckman – Fransgård – Kellfri-NHS
Øye Maskin AS er medeigar i Husdyr Systemer AS.
Vårt salgsdistrikt på landbruksmaskiner er Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, men brukte traktorar og ein del andre produkt sel vi over heile Norge.
Kontakt oss gjerne med spørsmål og vi vil gjere det vi kan for deg!

Øye Maskin AS

+47 ...VIS
Husk å henvise til MASCUS når du kontakter selgeren!
Send E-post

Selgers etternavn/fornavn

 • JON ANDRE VIDDAL / NILS ARNE ØYE

  Øye Maskin AS
  • +47 ...VIS
   Husk å henvise til MASCUS når du kontakter selgeren!
  • +47 ...VIS
   Husk å henvise til MASCUS når du kontakter selgeren!
  • Norge

Firma

ØYE MASKIN AS
10
ÅR AKTIVE PÅ MASCUS

Relaterte merker

MerkeAntall annonser
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Case IH2419
Fendt1459

På Mascus Norge finner du CLAAS celtis 446(LAV TIME) traktor. Prisen på denne CLAAS celtis 446(LAV TIME) er kr 255 000 og den er fra 2007. Denne maskinen er fra Vartdal Norge. På Mascus.no finner du CLAAS celtis 446(LAV TIME) og mange andre merker innen traktor. Detaljer - Traktor type: Traktor - Landbruk, Effekt: 69,1 kW (94 hk), Timer: 2 565 t, Dimensjon Fordekk: 13,4/34 ca 80%, Dimensjon Bakdekk: 340/85 R38 ca 90 %