Søk brukt

Lukk » Avansert søk

  Send forespørsel med ØNSKES KJØPT
  Antall annonser: 259

  Brukte Kuhn gressmaskiner til salgs

  Her er en liste over alle brukte Kuhn gressmaskiner til salgs på Mascus. Gressmaskiner fra Kuhn kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Kuhn gressmaskiner i vår Merke oversikt.
  Les mer Lukk
  annonser/side

  Brukt Kuhn slåmaskiner til salg

  Kuhn slåmaskiner startet opp i byen Saverne i Alsace i Frankrike av Joseph Kuhn i 1828. I dag har Kuhn et bredt sortiment av landbruksmaskiner foruten slåmaskiner. Kuhn har flere ulike typer av slåmaskiner. De har blant annet rotorslåmaskiner, skiveslåmaskiner og trippelslåmaskiner. Det finnes både frontmonterte og slepe-monterte. Kuhn sin Trippel slåmaskin har en fantastisk kapasitet. Med arbeidsbredder opp til 9,9 meter slår du raskt store flater.

  Det er smart å registrere deg som bruker for å få tilgang på flere tjenester. Da kan du bruke vår varslingstjeneste ved å lagre annonser som ser interessante ut, sammenligne dem, og holde orden på dine henvendelser. Dersom ingen brukte Kuhn slåmaskiner er tilgjengelig, finnes det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Den er gratis å benytte. Fyll ut skjemaet og vi vil sende melding til alle som selger Kuhn slåmaskiner. Forhandlerne vil da kontakte deg dersom de har aktuelle tilbud.

  Hvordan kan du kjøpe brukt Kuhn slåmaskin?

  Dersom du har funnet en brukt Kuhn slåmaskin til salgs som du ønsker å kjøpe bør du kontakte selgeren direkte. Bruk kontaktopplysninger i annonsen eller fyll ut skjemaet på siden til landbruksmaskiner.

  Dersom du ønsker tilbud på finansiering eller transport, klikker du på fanene «Be om transport» eller «Be om finansiering» inne på annonsen.

  Mascus kan også hjelpe deg med andre tjenester, slik som utleie, reparasjon, reservedeler eller tilbehør. Du kan finne tjenestetilbyderne i Mascus Locator.

  Hvordan selge en brukt Kuhn slåmaskin?

  Dersom du har en brukt Kuhn slåmaskin som du vil selge, kan du lage en annonse på Mascus.no. Dersom du ikke er registrert bruker vil du bli bedt om å oppgi alle kontaktdetaljer og Mascus-kontoen din vil bli registrert samtidig.

  Dersom du allerede er registrert trenger du bare å logge inn før du oppretter annonsen. Alle dine kontaktdetaljer vil da bli automatisk fylt ut.

  Dersom du bruker Mascus ofte for å selge og kjøpe utstyr, bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang på spesial-tilpassede tjenester og produkter.

  Har du noen spørsmål om å selge eller kjøpe brukte Kuhn slåmaskiner, kontakt oss i det norske Mascus-teamet. Besøk Mascus ofte! Nye annonser for brukte Kuhn slåmaskiner og andre landbruksmaskiner fra Kuhn blir lagt til ofte.

  Husk

  Mascus.no er bare et mellomledd mellom kjøper og selger, og eier ikke annonserte objekter selv.

  Hvis du har spørsmål vedrørende salg av brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no, eller Nils Ruud på +47 90 52 98 66, nils.ruud@mascus.no