Søk brukt

Lukk » Avansert søk

  Send forespørsel med ØNSKES KJØPT
  Antall annonser: 1

  Brukte OM traktorer og landbruksmaskiner til salgs

  Her er en liste over alle brukte OM landbruk til salgs på Mascus. Traktorer og landbruksmaskiner fra OM kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om OM landbruk i vår Merke oversikt.
  Les mer Lukk
  annonser/side
  • OM 250, 2006, Beitepussere og toppkuttere

   OM 250

   Beitepussere og toppkuttere
   2006
   Tyskland, 2065

   22 131 NOK

  Stort utvalg av brukte landbruksmaskiner

  Mascus har et bredt utvalg av landbruksmaskiner og andre brukte maskiner. Det gjor oss til en av verdens storste nettsider for brukte maskiner. Nar du kjoper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du fole deg trygg pa kvaliteten. Vi er kjent for hoy kvalitet pa annonsene og var katalog inneholder flere store og kjente merker innen brukte landbruksmaskiner og annet landbruksredskap.

  Kjop brukt landbruksredskap uten mellomledd

  Det er svart enkelt a kjope brukte landbruksredskaper her pa Mascus.no. Du kontakter selgeren direkte og unngar unodige mellomledd og ekstra provisjon. Selgerens kontaktopplysninger finner du i den aktuelle annonsen. Slik blir det bade mer lonnsomt og mer effektivt for deg a kjope en brukt landbruksmaskin pa nettet.

  Legg enkelt ut din annonse for brukt landbruksredskap

  Nar du skal selge en brukt landbrukredskap, registrerer du deg her pa Mascus.no. I lopet av 24 timer vil du motta en bekreftelse pa registreringen. Du vil da kunne legge opp annonser for landbruksmaskiner og annet utstyr.

  Onsker du a kjope og selge landbruksmaskiner eller landbruksredskap jevnlig?

  I sa fall registrerer du deg som forhandler. Du kan betale dine annonser med kredittkort (kvartalsfaktura). Dette er en tjeneste spesielt for deg som forhandler. Har du sporsmal om salg av brukte landbruksmaskiner, kontakt Mascus i Norge

  Vi fokuserer spesielt pa a ha en godt utvalg av brukte traktorer, sa er du i markedet for a handle traktor, ta en titt!