Søkeresultat

Her er en liste over alle brukte VEB foredlings- og lagerhåndteringsutstyr til salgs på Mascus. Foredlings- og lagerhåndteringsutstyr fra VEB kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om VEB foredlings- og lagerhåndteringsutstyr i vår Merke oversikt.
Vis: 1 - 2 / 2
annonser/side
2 treff på "VEB landbruk"
 • VEB läpivirtausvaaka, Veie og måle utstyr

  VEB läpivirtausvaakaTilstand (1=dårlig-5=best):: 3, Antall tidligere eiere: 1

  Veie og måle utstyr

  Finland, Sipoo

  4 528 NOK
 • VEB ZT303D tractor 4x4, Traktor

  VEB ZT303D tractor 4x4Traktor type: Traktor - Landbruk

  Traktor

  Nederland, Ittervoort, Nederland

  28 526 NOK

Stort utvalg av brukte landbruksmaskiner

Mascus har et bredt utvalg av landbruksmaskiner og andre brukte maskiner. Det gjor oss til en av verdens storste nettsider for brukte maskiner. Nar du kjoper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du fole deg trygg pa kvaliteten. Vi er kjent for hoy kvalitet pa annonsene og var katalog inneholder flere store og kjente merker innen brukte landbruksmaskiner og annet landbruksredskap.

Kjop brukt landbruksredskap uten mellomledd

Det er svart enkelt a kjope brukte landbruksredskaper her pa Mascus.no. Du kontakter selgeren direkte og unngar unodige mellomledd og ekstra provisjon. Selgerens kontaktopplysninger finner du i den aktuelle annonsen. Slik blir det bade mer lonnsomt og mer effektivt for deg a kjope en brukt landbruksmaskin pa nettet.

Legg enkelt ut din annonse for brukt landbruksredskap

Nar du skal selge en brukt landbrukredskap, registrerer du deg her pa Mascus.no. I lopet av 24 timer vil du motta en bekreftelse pa registreringen. Du vil da kunne legge opp annonser for landbruksmaskiner og annet utstyr.

Onsker du a kjope og selge landbruksmaskiner eller landbruksredskap jevnlig?

I sa fall registrerer du deg som forhandler. Du kan betale dine annonser med kredittkort (kvartalsfaktura). Dette er en tjeneste spesielt for deg som forhandler. Har du sporsmal om salg av brukte landbruksmaskiner, kontakt Mascus i Norge

Vi fokuserer spesielt pa a ha en godt utvalg av brukte traktorer, sa er du i markedet for a handle traktor, ta en titt!