Straumen Bil AS

Skorgenes 35
6390 Vestnes
Norge
Vis telefonnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Straumen Bil AS: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr
 • Reparasjoner
 • Reserve deler

Representerer følgende merker

 • Palfinger

Om oss:

Siden starten for mer enn 50 år siden har utviklingen vært stor, og vi disponerer i dag et moderne anlegg på ca. 6000 m2 fordelt på avdelinger for produksjon/montering av påbygg, skadereparasjoner, service, lakk, lager, salg og administrasjon.

Vi har moderne maskiner og utstyr for produksjon og montering av påbygg, samt reparasjoner og service. Våre medarbeidere har gode fagkunnskaper og lang erfaring, noe som gjør at vi kan levere produkter tilpasset etter behov.

Påbygg
Straumen Bil er leverandør av PALFINGER kraner, PALIFT krokløftere, PALGATE og ZEPRO bakløftere, ZETTERBERGS produkter, NÄRKO hengere og skap, TEHO skjær, SAF luftboggier samt annet materiell som løfteutstyr og lastsikring og annet lastebilutstyr. Vi leverer også egenproduserte planpåbygg.

Våre medarbeidere har gode fagkunnskaper og lang erfaring, noe som gjør at vi kan levere de fleste typer påbygg tilpasset etter behov. Gjennom mer enn 50 år har vi fått en stor kundekrets av små og store bedrifter der vi sammen har funnet løsninger tilpasset den enkeltes ønske. Skal du kjøpe ny bil eller fornye ditt påbygg - ta kontakt med oss. Vi stiller opp!

Bilberging
Dagens buss- og lastebilkonstruksjoner stiller store krav til bergerne. I tillegg til løpende oppdatering av kunnskaper gjennom kurs og intern opplæring, kreves det også jevnlig nyutviklet spesialutstyr som tar hensyn til utviklingen. Straumen har tatt konsekvensen av dette, og har investert i biler som skånsomt berger og transporterer alle typer kjøretøy, også lavbygde og luftfjærede lastebiler og busser.

Straumen var blant de første i Norge med å tilby de meget effektive bergingsputene. Det første putesettet ble tatt i bruk på begynnelsen av 90-tallet, og et stort fremskritt var den vesentlig bedre verdisikringen putene førte med seg. Denne spesielt skånsomme og effektive bergingen betyr i mange tilfeller store besparelser for både forsikringsselskap og bileier.

Annonser fra:
Straumen Bil AS

  Finn veien til:
  Straumen Bil AS

  Skorgenes 35, 6390 Vestnes
  Send E-post til Straumen Bil AS

  Søkeord

  • Påbygg
  • hengere
  • krokløft
  • dumpere
  • kran

  Dette er firmasiden til Straumen Bil AS som ligger i Norge, Møre og Romsdal, Vestnes.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr, nytt utstyr, reparasjoner og reserve deler.

  Straumen Bil AS representerer merkene: Palfinger.

  Firmaet spesialiserer seg innen: Påbygg, hengere, krokløft, dumpere, kran.