Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst

Raset 65
3735 Skien
Norge
Vis telefonnummer
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Siste annonser fra: Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst

Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst: Tilbyr følgende tjenester:

 • Brukt utstyr
 • Nytt utstyr
 • Utleie
 • Reparasjoner
 • Reserve deler

Representerer følgende merker

 • Toyota

Om oss:

Toyota Material Handling i Sandefjord betjener både Telemark , Buskerud og Vestfold med salg, service, deler og utleie. .

- Vi holder til i Raveien 191 i Sandefjord hvor vi har romslige lokaler på til sammen 800 kvm som fordeler seg på 500 kvm verksted- og servicelokaler, mens de resterende 300 kvm benyttes til delelager og administrative funksjoner. Dette gir oss også mulighet til å holde et lite lager av trucker for lang- og korttidsutleie som det viser seg å være et stort behov for. Og det er i alle fall sikkert, har vi ikke den aktuelle trucken inne hos oss, så er den helt sikkert i vårt system slik at vi kan få den fra en av våre ni avdelinger.

- Vi er nå 20 ansatte ved avdelingen. Jeg skal ikke skryte, men la meg fremheve avdelingens serviceteam. Vi har i dag 14 velkvalifiserte servicemekanikere som alle er utstyrt med servicebiler som nærmest er å betrakte som ”komplette verksteder”. Dette gjør mekanikerne i stand til å utføre de fleste av oppgavene på stedet — og da kan vi virkelig snakke om kvalitet mål opp mot økonomi. Vi har valgt en servicestruktur som gjør at mekanikerne opererer fra sine hjemmeadresser, samtidig som de også kan kalles inn til avdelingen når det er behov for dette.

- Å kjøpe truck er et valg, både av merke og av fremtidig samarbeidspartner, fortsetter Bengt E. Bengtsson. Både Toyota og BT er de ledende truckmerkene og dette oppleves som en trygghet. Det er flere grunner for å velge en Toyota eller BT trucker — truckene er anerkjente for sin driftskvalitet, de har en høy annenhåndsverdi — ja, de er best! Enkelt og greit. Dette betyr at vi alltid kan tilby en truck som er optimalt tilpasset din bedrift og dens håndteringsbehov — enten du har en, to eller flere trucker. En driftssikker truck gjør deg til en bedre leverandør.

Annonser fra:
Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst

  Avdelinger under Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Nord

  Finn veien til:
  Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst

  Send E-post til Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst

  Dette er firmasiden til Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst som ligger i Norge, Vestfold og Telemark, Skien.

  Firmaet tilbyr tjenester som: brukt utstyr, nytt utstyr, utleie, reparasjoner og reserve deler.

  Toyota Material Handling Norway AS - Avd. Øst representerer merkene: Toyota.