Søk brukt

Lukk » Avansert søk

  Send-Forespørsel

  Søkeresultat

  Her er en liste over alle brukte Rapid så- og plantemaskiner til salgs på Mascus. Så- og plantemaskiner fra Rapid kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Rapid så- og plantemaskiner i vår Merke oversikt.
  Vis: 1 - 2 / 2
  annonser/side
  2 treff på "Rapid landbruk"
  • Rapid 300S, 2000, Kombinerte såmaskiner

   Rapid 300STilstand (1=dårlig-5=best):: 4, Arbeidsbredde: 300

   Kombinerte såmaskiner
   2000
   Tyskland, Pragsdorf

   148 178 NOK
  • Rapid 600, 2000, Såmaskiner

   Rapid 600Drivlinje: Montert, Tilstand (1=dårlig-5=best):: 4, Arbeidsbredde: 600

   Såmaskiner
   2000
   Tyskland, Pragsdorf

   169 731 NOK

  Stort utvalg av brukte landbruksmaskiner

  Mascus har et bredt utvalg av landbruksmaskiner og andre brukte maskiner. Det gjor oss til en av verdens storste nettsider for brukte maskiner. Nar du kjoper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du fole deg trygg pa kvaliteten. Vi er kjent for hoy kvalitet pa annonsene og var katalog inneholder flere store og kjente merker innen brukte landbruksmaskiner og annet landbruksredskap.

  Kjop brukt landbruksredskap uten mellomledd

  Det er svart enkelt a kjope brukte landbruksredskaper her pa Mascus.no. Du kontakter selgeren direkte og unngar unodige mellomledd og ekstra provisjon. Selgerens kontaktopplysninger finner du i den aktuelle annonsen. Slik blir det bade mer lonnsomt og mer effektivt for deg a kjope en brukt landbruksmaskin pa nettet.

  Legg enkelt ut din annonse for brukt landbruksredskap

  Nar du skal selge en brukt landbrukredskap, registrerer du deg her pa Mascus.no. I lopet av 24 timer vil du motta en bekreftelse pa registreringen. Du vil da kunne legge opp annonser for landbruksmaskiner og annet utstyr.

  Onsker du a kjope og selge landbruksmaskiner eller landbruksredskap jevnlig?

  I sa fall registrerer du deg som forhandler. Du kan betale dine annonser med kredittkort (kvartalsfaktura). Dette er en tjeneste spesielt for deg som forhandler. Har du sporsmal om salg av brukte landbruksmaskiner, kontakt Mascus i Norge

  Vi fokuserer spesielt pa a ha en godt utvalg av brukte traktorer, sa er du i markedet for a handle traktor, ta en titt!