Søk brukt Lukk » Avansert søk

  Send forespørsel med ØNSKES KJØPT
  Antall annonser: 12 459

  Traktor

  På Mascus finner du alle typer traktorer. Blant våre ulike typer av traktorer finner du, kompakte traktorer, samt to- eller firehjulstrekkere. Du kan enkelt finne fram i alle traktor-annonsene i menyen. Der finner du også alle våre ulike traktorer merker.

  Der er i tillegg et stort utvalg av modeller av brukte traktorer til salgs innenfor de forskjellige merkene, som for eksempel:
  John Deere – 6920, 7530 og 6210, Massey Ferguson 6480, 135 och 5455 og New Holland - TS115, TM165, TS135A.

  Mascus tilbyr deg også et bredt utvalg av spesielle brukte traktorer til salgs. Det kan for eksempel være en klassisk traktor som Volvo BM 400, Ford 5610, Ford Dexta, Deutz-Fahr D4005 eller Fendt Farmer 1E. Hvis du har bruk for en spesifikk del til den spesielle traktoren, slik som hjul, dekk, motorer, girkasser, førerhus, aksler, trekk, lifter, motvekt, lesseapparat, gafler, sprøyter og annet, kan du naturligvis finne det også på Mascus.

  Finn traktor

  Nedenfor finner du de traktorene som er til salgs på Mascus. Vil du legge inn en annonse for å selv selge en traktor, gjør du det her. Traktorer brukes til landbruk i skogbruk og hagebruk. Traktorer har vært uunnværlige hjelpere i landbruket i 100 år. 1917 ble Fordson type F presentert med en fire-sylindret bensinmotor fra Ford. På den tiden med utrolig 20 HP, nå dagens traktorer prestasjonsstyrker på over 250 HP.

  Hver brukte traktor annonse inneholder selgers kontaktopplysninger, som e-post og telefonnummerslik at du enkelt kan ta kontakt og forhøre deg om den brukte traktoren du er interessert i. Husk: Vi tar ingen gebyrer for dette.

  Les mer Lukk
  annonser/side

  Traktor

  Ordet traktor kommer fra latin og betyr trekkraft. I Norge ble traktorer kalt motorplog til å begynne med, og begrepet traktor skal først ha blitt tatt i bruk på 1920-tallet.En traktor er et motorisert kjøretøy som for det meste benyttes i moderne landbruk. Bak på en traktor ligger trekkstengene, toppstag og hydraulikkpumpe. Til Norge kom den første traktor til Helgeland i 1908. Denne traktor var bensindrevet og viste seg å være vanskelig å holde i drift. Senere kom traktorene i mellomkrigstida, men de var lite effektive da de manglet et løftearmsystem. Ferguson lanserte etter krigen en liten grå traktor av typen TE20. Disse fikk tilnavnet Gråtass. I 1956 var det slutt på gråtassen, etter å ha passert 517.000 eksemplarer.

  Brukte traktorer

  Traktorer er en viktig del av norsk landbruk og har spilt en betydelig rolle i moderniseringen av landbruket. En traktor er en motordrevet maskin som brukes til å trekke landbruksredskaper og utføre forskjellige oppgaver på gården. I Norge er traktorer avgjørende for å kunne dyrke og høste avlinger på en effektiv måte. Traktorer har gjort det mulig å bearbeide jord og utføre tungt arbeid på en mye mer effektiv og rask måte enn tidligere. Tidligere måtte bønder gjøre alt arbeidet for hånd eller med hjelp av hester, noe som var en svært tids- og arbeidskrevende prosess.

   

  Moderne traktorer er utstyrt med avansert teknologi, og det er ikke uvanlig at de har GPS og annen datateknologi som kan hjelpe bøndene med å optimalisere arbeidsprosessene og øke produktiviteten. Mange traktorer har også hydraulikk og kraftuttak som gjør det mulig å koble til forskjellige redskaper, slik som ploger, harver og slåmaskiner. En traktor kommer i ulike størrelser og modeller, avhengig av hvilke oppgaver de skal utføre. Mindre traktorer brukes ofte i hagebruk og mindre gårder, mens større traktorer brukes til større gårdsbruk og kommersielt landbruk.

   

  Det er viktig å nevne at det er strenge sikkerhetsregler som gjelder når man bruker traktorer i Norge. Bønder som bruker traktorer, må gjennomgå opplæring og ha riktig sertifisering og utstyr for å kunne bruke traktoren på en trygg måte. Det er også krav til at traktorer skal være godt vedlikeholdt og oppfylle visse sikkerhetsstandarder. Traktorer har også blitt stadig mer miljøvennlige de siste årene, med mindre utslipp og mer effektive motorer. Dette er en viktig faktor fordi landbruket kan ha stor påvirkning på miljøet, og bønder og landbruksindustrien jobber aktivt med å redusere utslippene fra landbruksmaskiner.

   

  Traktorer også populære blant hobbybønder og entusiaster. Det finnes mange klubber og arrangementer hvor traktorer står i fokus, og det er ikke uvanlig å se gamle veterantraktorer i arbeid på mindre gårder og arrangementer rundt omkring i landet. Til tross for at traktorer har revolusjonert måten landbruket utføres på, er det fortsatt en utfordring å rekruttere nye generasjoner til yrket. Landbruket har blitt stadig mer teknologisk og automatisert, og det kan være vanskelig å finne motiverte personer til å jobbe med landbruk og traktorer på fulltid. I sum er traktorer en avgjørende del av norsk landbruk og spiller en viktig rolle i moderne gårdsdrift. De gjør det mulig å utføre arbeidet på en mer effektiv måte, samtidig som de er underlagt strenge sikkerhetsregler og stadig blir mer miljøvennlige. Traktorer er en del av Norges kulturarv, og det er fortsatt mange som har en lidenskap for disse maskinene i dag.

  Brukte Traktorer till salg

  Der er i tillegg et stort utvalg av modeller av brukte traktorer til salgs innenfor de forskjellige merkene, for eksempel:

  • John Deere - 6910, 5500, 6420, 4050, 2650, 6300, 1950, 1140, 6920, 7810, 6920, 6810.
  • Massey Ferguson - 3080, 7490, 6170, 6190, 6910, 8250, 2405-4, 6270-4, 6180-4, 6480, 6190, 5455
  • New Holland - TS115, TM165, TS135A, TM175, TM190, TM150, TM175, TS100, TL100, TL90
  • Ford - 8240 SLE, 7710, 7740 SLE, TN75S, TM150RC, TM135, 8340SLE, 8560C4, 7810, 1220, TN750 og mange flere.

  Finn traktor

  På Mascus finner du traktorer som er til salgs fra hele verden. Med andre ord, markedet ditt for å selge eller kjøpe en traktor er globalt. Både når du kjøper og når du skal selge. Vi er til stede i over 50 land, og vi har transportløsninger som gjør kjøpet eller salget enklere.

  Brukte traktorer

  Takket være at Mascus er tilgjengelig over hele verden, har vi et marked som er unikt. Når du ønsker å kjøpe en traktor, er det en god sjanse for at du finner en som passer ditt behov. Hvis du vil selge, har du et globalt marked til din disposisjon.

  Det er smart å registrere seg som forhandler for å få tilgang til flere tjenester. Du kan for eksempel bruke varslingstjenester, lagre annonser som ser interessante ut, og samle inn og holde oversikt over forespørslene dine. Når det ikke er brukte traktorer tilgjengelig, er det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Tjenesten er gratis å bruke. Fyll ut kontaktskjemaet, så sender vi en forespørsel til alle som selger traktorer. Selgerne kontakter deg deretter når de har kjøretøyet/maskinen på lager.

  Hvordan kan du kjøpe en brukt traktor

  Når du har funnet en brukt traktor og du vil kjøpe, kontakt selgeren direkte. Bruk kontaktinformasjonen i annonsen. Du kan se telefonnummeret og ringe selgeren direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på siden. Husk å fortelle at du fant annonsen på Mascus.

  Hvis du ønsker å motta et tilbud om finansiering eller transport, klikker du på logoene til partnerne våre under bildene på annonsesiden. Mascus kan også hjelpe deg med å finne andre tjenester som leie, reparasjon, reservedeler og tilbehør til landbruksmaskiner.

  Hvordan selge en brukt traktor

  Hvis du har brukt traktor som du vil selge, kan du legge ut en annonse på Mascus.no. Enten du er privatperson eller har en bedrift, kan alle publisere annonser på Mascus. Hvis du ikke er en registrert bruker, skriv inn kontaktinformasjonen din, så blir Mascus-kontoen registrert umiddelbart. Kontoen er gratis og gir deg mange fordeler som å kunne lagre annonser og holde oversikt over søkene dine. Hvis du er en registrert bruker, trenger du bare å logge på for å publisere annonsen din. Alle kontaktdetaljene dine blir automatisk fylt ut.

  Registrer deg som forhandler

  Hvis du bruker Mascus ofte til å selge og kjøpe kjøretøy, bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang til funksjoner som ditt-lager på 38 språk, kjøpsforespørsler på e-post og telefon, lager-styringssystem, statistikk annonse resultatene dine, en side på vår internasjonale forhandler katalog, og Ønskes Kjøpt e-post fra potensielle kjøpere.

  Andre tjenester for forhandlere av traktorer

  WEBSHOP
  På Mascus har vi flere forskjellige tjenester for deg som er forhandlere for traktorer og andre typer landbruksmaskiner. Hvis du for eksempel vil ha dine egne annonser på din egen nettside, kan du bruke nettbutikken vår som inneholder dine egne annonser. Les mer om vår nettbutikk for brukte kjøretøy og maskiner.

  INTRANET (RBAS)
  Hvis du som forhandler har flere forskjellige utsalgssteder og ønsker å optimalisere muligheten til å sette opp alle maskiner og kjøretøy annonser på nettstedet ditt, overvåke salg og forbedre informasjonsflyten mellom forskjellige enheter, er Mascus Intranet RBAS den rette løsningen for deg. Les mer om Mascus Intranet Solution (RBAS).

  PUBLISHER
  Som forhandler kan du også bruke muligheten til å lage en trykte kataloger over objektene dine. Det er selvfølgelig mulig å lage en PDF som du kan sende via e-post og på andre måter distribuere til kundene dine. Les mer om vårt verktøy for å lage en trykt katalog på brukt lageret ditt.

  BANNER
  Hvis du vil trekke trafikk til nettstedet ditt, har vi også gode muligheter til å tilby skreddersydde bannerløsninger på mascus.no. Vårt salgsteam vil hjelpe deg med å utvikle en god pakke som vil vises på de aktuelle sidene på mascus.no. Les mer om våre bannerpakker.

  PRIS INDIKATOR
  En av de beste tjenestene vi har hos Mascus for deg som forhandler er Mascus Price Indicator. Det er en online tjeneste som hjelper selgere å ta fram automatiske verdivurderinger av brukte objekter. Som forhandler kan du bruke Mascus Price Indicator for å få et samlet bilde av tilgjengelig markedsinformasjon fra forskjellige kilder som danner grunnlaget for verdsettelsen din. Mascus Pris Indikator kan også brukes som en uavhengig verdivurderingshjelp du kan referere til når du presenterer en verdivurdering for kunden. Les mer om Mascus Pris Indikator.

  Viktig å huske på når du selger eller kjøper traktorer

  Mascus deltar ikke i avtalen mellom selger og kjøper. På nettstedet vårt har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere - i praksis betyr dette at hvem som helst kan legge ut annonser. Det fungerer på samme måte som reklame i aviser, så bruk sunn fornuft når du skal kjøpe et kjøretøy eller en maskin.

  Selgere og kjøpere i et globalt marked

  Med over 4 500 000 månedlige besøk er Mascus verdens raskest voksende nettsted for kjøp og salg av tunge maskiner og lastebiler. Du kan kjøpe og selge kjøretøy og maskiner over hele verden. Vi er til stede i over 50 land. Besøk Mascus ofte, nye annonser på brukte traktorer og andre landbruksmaskiner oppdateres kontinuerlig.

  Hvis du har spørsmål om salg eller kjøp brukte traktorer, kontakt det norske Mascus-teamet.

  Bilde av traktor

  Her er et bilde av en traktor. I annonsene er det vanligvis flere forskjellige bilder. Bildet nedenfor er et eksempel på en traktor.

  Brukt traktor