Antall annonser: 951

Minilastere

Nedenfor finner du alle annonser av brukte minilastere innen anleggsbransjen. Velg minilastere fra alle merker om du vil se alle brukte minilastere sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte minilastere

Mascus har et bredt utvalg av minilastere og andre brukte maskiner. Det gjør oss til en av verdens største nettsider for brukte maskiner. Når du kjøper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du føle deg trygg på kvaliteten. Vi er kjent for høy kvalitet på annonsene og nettside inneholder de fleste store og kjente merker innen brukte minilastere.

Kjøp brukt minilaster uten mellomledd

Det er svært enkelt å kjøpe en brukt minilaster på Mascus. Du tar kontakt med selgeren direkte og unngår unødige mellomledd og ekstra provisjon. Selger sine kontaktopplysninger finner du i den aktuelle annonsen. Slik blir det både mer lønnsomt og mer effektivt for deg å kjøpe en brukt minilaster på nettet.Legg enkelt ut din annonse for din brukte minilaster

Når du skal selge en brukt minilaster eller annen maskin, registrerer du deg her på Mascus.no. I løpet av 24 timer vil du motta en bekreftelse. Du vil da kunne legge inn minilastere og annet utstyr.

Kjøpe og selge minilastere

I sa fall registrerer du deg som forhandler. Du kan betale dine annonser med kredittkort (kvartal faktura). Dette er en tjeneste spesielt for deg som forhandler. Har du spørsmål om salg av brukte minilastere, kontakt Mascus i Norge

Brukt minilaster