Antall annonser: 273

Tilhengerlifter

Nedenfor finner du alle annonser av brukte tilhengerlifter innen anleggsbransjen. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte tilhengerlifter sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte tilhengerlifter til salgs

Tilhengerlifter, eller også kalt «Skyliften» er et verktøy for arbeid i høyden. Den har en mannskapskurv for en eller flere personer som er montert i den ytre enden av en bom som er operert av ledd og/eller teleskop. Nederst er bommen festet til en dreieskive som tillater 360 ° rotasjon. Større takheiser er montert på et lastebilchassis og brukes til servicearbeid, for eksempel på hus fasader eller gatebelysning. Redningstjenestens skylifter brukes som arbeidsplattformer for brannslukking gjennom hustak eller for evakuering av personer i nød via vinduer eller balkonger. Disse skyliftene, som også kalles heiser, har også vannforsyning opp til mannskapskurven via et vannrør langs bommen.

På Mascus finner du merker som Denka, Dino, Omme og Niftylift.

Hitte brukte tilhengerlifter

Det er smart å registrere deg som bruker for å få tilgang på flere tjenester. Da kan du bruke vår varslingstjeneste ved å lagre annonser som ser interessante ut, sammenligne dem, og holde orden på dine henvendelser. Dersom ingen brukte tilhengerlifter er tilgjengelig, finnes det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Den er gratis å bruke. Fyll ut skjemaet og vi vil sende melding til alle som selger tilhengerlifter. Forhandlerne vil da kontakte deg dersom de har aktuelle tilbud.

Hvordan kan du kjøpe brukt tilhengerlifter

Dersom du har funnet en brukt tilhengerlifter til salgs som du ønsker å kjøpe bør du kontakte selgeren direkte. Bruk kontaktopplysninger i annonsen eller fyll ut skjemaet på siden til. Dersom du ønsker tilbud på finansiering eller transport, klikker du på fanene «Be om transport» eller «Be om finansiering» inne på annonsen. Mascus kan også hjelpe deg med andre tjenester, slik som utleie, reparasjon, reservedeler eller tilbehør. Du kan finne tjenestetilbyderne i Mascus Locator.

Hvordan selge en brukt tilhengerlifter

Dersom du har en brukt tilhengerlifter som du vil selge, kan du lage en annonse på Mascus.no. Dersom du ikke er registrert bruker vil du bli bedt om å oppgi alle kontaktdetaljer og Mascus-kontoen din vil bli registrert samtidig. Dersom du allerede er registrert trenger du bare å logge inn før du oppretter annonsen. Alle dine kontaktdetaljer vil da bli automatisk fylt ut. Dersom du bruker Mascus ofte for å selge og kjøpe utstyr, bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang på spesial-tilpassede tjenester og produkter. Har du noen spørsmål om å selge eller kjøpe brukte tilhengerlifter, kontakt oss i det norske Mascus-teamet. Besøk Mascus ofte! Nye annonser for brukte tilhengerlifter og andre fra tilhengerlifter blir lagt til ofte.

Hvis du har spørsmål rundt hvordan du selv kan legge ut brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr til salgs på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no.

Bild på tilhengerlifter

Brukte tilhengerlifter  til salg