Antall annonser: 165

Brukte CASE traktorgraver til salgs

Her er en liste over alle brukte CASE traktorgravere til salgs på Mascus. Traktorgraver fra CASE kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om CASE traktorgravere i vår Merke oversikt.
Les mer Lukk
annonser/side

Kjøp og selg brukte Case traktorgravere

Case, eller Case CE som de også kalles, er en forkortelse av Case Construction Equipment som er en del av CNH Global. De produserer blant annet Case traktorgravere. Case startet i 1842 da Jerome Increase Case opprettet J I Case Company. Case er i dag verdens 15. største produsent av entreprenør maskiner. Den første Case traktorgraveren kom 1957 med modellen 320 Construction King. En modell som ble synonym med traktorgravere i USA.

Mascus er den største digitale markedsplassen for kjøp og salg av nyttekjøretøy og deler. Enten du ønsker å kjøpe eller selge Case traktorgravere finner du profesjonelle kjøpere og selgere på Mascus som gir begge parter en ekstra sikkerhet i salgsprosessen. Det er lett å kjøpe og selge brukte traktorgravere hos oss. Vi gir deg muligheten til å legge inn og se annonser, og du forhandler direkte med selgeren. Vi blander oss ikke i handelen. Du kan bruke søkemotoren for å finne andre brukte Case traktorgravere eller legge inn «ønskes kjøpt» annonse for å gi beskjed til selgerne på Mascus at du ikke finner den brukte Case traktorgraveren du har behov for.

Hvordan kan jeg selge min brukte Case traktorgraver gjennom Mascus?

Mascus hjelper deg med å selge dine brukte Case traktorgravere. For at du kan gjøre dette må du registrere deg som bruker. Hvis du regelmessig handler med brukte Case traktorgravere eller du har et parti traktorgravere, skal du registrere deg som forhandler. Vi tilbyr pakker utelukkende til forhandlere. Hvis du har en enkelt Case traktorgraver, kan du registrere deg som privatbruker og nyte fordelene ved gratis registrering.

Hvordan kan jeg kjøpe en brukt Case traktorgraver gjennom Mascus?

Hver Case traktorgraver annonse inneholder selgers kontaktopplysninger, som telefonnummer og e-post slik at du enkelt kan ta kontakt og forhøre deg om den brukte Case traktorgraveren du er interessert i. 

Husk: Vi tar ingen gebyrer for dette.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål vedrørende salg av brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16 eller erik.rusten@mascus.no