RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Case Ih maxxum bremser til salgs

På Mascus finner du alle typer Case IH Maxum. Du kan enkelt finne fram i alle traktor-annonsene i menyen. I menyen finner du også alle våre underkategorier av Case IH-traktorer. Nedenfor finner du de Case IH traktorer som er til salgs på Mascus. Vil du legge inn en annonse for selv å selge en traktor, gjør du det her.

Case IH Maxxum begynte å bli produsert i 1989. Den har blitt produsert i mange forskjellige varianter. I dag er Maxxum tilgjengelig i fem forskjellige varianter. Fra 116 til 145 hestekrefter. Maxxum er en traktor i mellomklassen – smidige, drivstoffeffektiv, sterk og pålitelig. For alle modeller er det et stort utvalg av seter som gir høy komfort gjennom lange arbeidsdager. Det finnes ulike komfortnivåer, fra Deluxe med luftfjæring til Dual Motionsetet, som gir enda bedre ryggstøtte samtidig som det gjør det enklere å snu seg å se bakover.

3 resultat
Filtrer etter
 • Til salgs
 • Maxxum 135
  Maxxum 140
  Maxxum 5140
 • Europa
 • Bare annonser med pris
 • Siste 24 t.
  Siste 3 dg.
  Siste 7 dg.
  Siste 14 dg.
  Siste 30 dg.
Landbruk remove filterReservedeler remove filterBremser remove filtercase ih remove filtermaxxum remove filter
Case IH Maxxum 140 Air brake systemImages7Videos1
Case IH Maxxum 140 Air brake system

Bremser • 2013 • Sjørup Group A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export, DK • Sjørup Group A/S

Ring for pris
FavoriteFavoritt
Case IH Maxxum 135 Brake systemImages5Videos1
Case IH Maxxum 135 Brake system

Bremser • 2014 • Sjørup Group A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export, DK • Sjørup Group A/S

Ring for pris
FavoriteFavoritt

Finner du ikke det du leter etter?

Case IH Maxxum 5140 Hydraulic trailer brake valveImages7Videos1
Case IH Maxxum 5140 Hydraulic trailer brake valve

Bremser • Sjørup Group A/S tel. +45 97548300 - Kun eksport - Only for wholesale/export, DK • Sjørup Group A/S

Ring for pris
FavoriteFavoritt
1 / 1

Brukte Case IH Maxxum

Her finner du en oversikt over alle Case IH Maxxum traktor til salgs hos Mascus.

Kontakter selgeren av Case IH Maxxum direkte

Mascus er ikke eier eller forhandler for noen av de brukte Case IH Maxxum du finner. Du må selv kontakte selgeren direkte. Mascus er ikke deltagende forretningspartner og mottar ingen kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte Case IH Maxxum du er ute etter, kontakt selgeren på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte Case IH Maxxum og tilhørende utstyr på Mascus.

Både kjøp og salg av brukte Case IH Maxxum

Her på Mascus.no kan du både kjøpe og selge brukte Case IH Maxxum.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å selge mine brukte Case IH Maxxum?

Hvis ditt selskap eier brukte Case IH Maxxum er det veldig enkelt, legg inn din Case IH Maxxum på vår webside. Til forhandlere av brukte traktorer har vi en spesialpakke med månedspris basert på antall annonser du har behov for. For mer informasjon, kontakt oss i Mascus.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å finne finansiering eller transport av den brukte Case IH Maxxum jeg har funnet?

Hver eneste annonse som ligger på Mascus har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte Case IH Maxxum. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne vil du finne all den informasjon du trenger. Fyll ut skjemaene og send. Du vil umiddelbart motta en bekreftelse per mail.

Hvordan legger jeg inn en Ønskes Kjøpt forespørsel på brukte Case IH Maxxum?

Av og til hender det at du ikke finner nettopp den Case IH Maxxum du er ute etter å kjøpe. Vi anbefaler deg å bruke vår Ønskes Kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilke type av Case IH Maxxum du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til registrerte forhandlere av brukte traktorer som bruker Mascus, og de vil kunne sende deg tilbud. Tjenesten er gratis, om du finner få tilbud på Mascus kan du enkelt sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel , så får du mer å velge i.

Hvorfor bør jeg registrere meg, selv om jeg bare ønsker å kjøpe brukte Case IH Maxxum?

De som har registrert seg som bruker på Mascus, har tilgang til flere tjenester som gjør søk, sammenlikning og det å sende forespørseler etter brukte Case IH Maxxum enklere og raskere. Du trenger ikke å kopiere eller skrive ut søkene dine, prospektene eller forespørselene du har sendt – i vårt system vil du kunne lagre dem. Det kommer stadig nye tjenester og løsninger for de som er registrerte brukere. Registreringen er gratis og gir deg et utall av muligheter.