Antall annonser: 458

Potetopptakere

Nedenfor finner du alle annonser av brukte potetopptakere innen landbruk. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte potetopptakere sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte potetopptakere til salgs

Potetopptakere er maskiner som høster poteter. De benyttes til å løfte potetene opp fra bakken. Jord og avlinger overføres til en serie bånd der løs jord blir skilt ut. Potetene flyttes mot baksiden av opptakeren til en separasjonsenhet og deretter (på bemannede maskiner) til et plukkbord hvor folk plukker ut steinene, jordklumper ,kvister eller stilker for hånd. Potetene går deretter på bånd ut til en tilhenger eller i potetkasser. I dag er det mange potetopptakere som tar seg av alt automatisk.

Det er smart å registrere deg som bruker for å få tilgang på flere tjenester. Da kan du bruke vår varslingstjeneste ved å lagre annonser som ser interessante ut, sammenligne dem, og holde orden på dine henvendelser. Dersom ingen brukte potetopptakere er tilgjengelig, finnes det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Den er gratis å bruke. Fyll ut skjemaet og vi vil sende melding til alle som selger potetopptakere. Forhandlerne vil da kontakte deg dersom de har aktuelle tilbud.

Hvordan kan du kjøpe brukte potetopptakere

Dersom du har funnet en brukt potetopptakere til salgs som du ønsker å kjøpe bør du kontakte selgeren direkte. Bruk kontaktopplysninger i annonsen eller fyll ut skjemaet på siden til potetopptakere.

Dersom du ønsker tilbud på finansiering eller transport, klikker du på fanene «Be om transport» eller «Be om finansiering» inne på annonsen.

Mascus kan også hjelpe deg med andre tjenester, slik som utleie, reparasjon, reservedeler eller tilbehør. Du kan finne tjenestetilbyderne i Mascus Locator.

Hvordan selge en brukte potetopptakere

Dersom du har en brukte potetopptakere som du vil selge, kan du lage en annonse på Mascus.no. Dersom du ikke er registrert bruker, vil du bli bedt om å oppgi alle kontaktdetaljer og Mascus-kontoen din vil bli registrert samtidig.

Dersom du allerede er registrert trenger du bare å logge inn før du oppretter annonsen. Alle dine kontaktdetaljer vil da bli automatisk fylt ut. Dersom du bruker Mascus ofte for å selge og kjøpe utstyr, bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang på spesial-tilpassede tjenester og produkter.

Har du noen spørsmål om å selge eller kjøpe brukte potetopptakere, kontakt oss i det norske Mascus-teamet. Besøk Mascus ofte! Nye annonser for brukte potetopptakere blir lagt til ofte.

Husk

Mascus.no er bare et mellomledd mellom kjøper og selger, og eier ikke annonserte objekter selv.

Hvis du har spørsmål rundt hvordan du selv kan legge ut brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr til salgs på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no.

Bild på Menzi Muck gravemaskin

Brukte potetopptakere til salg