Antall annonser: 111

UTV

Nedenfor finner du alle annonser av brukte UTV innen landbruk på Mascus. Velg UTV fra alle merker om du vil se alle brukte UTV sortert etter merke. Benytt søkemoteren til venstre om du vil begrense søket.

Ser du etter et brukt UTV (Utility Terrain Vehicle) for å komme seg ut og om trygt? UTVer er designet for å hente utstyr og materialer til steder som ikke kan nås med lastebiler eller biler, og tilbyr en trygg og sikker løsning. Finn alle tilgjengelige annonser for brukte firemaskiner til salgs på Mascus - inkludert John Deere og Polaris UTV.

Les mer Lukk
annonser/side

Utv

En UTV er egnet for mindre åpne områder som krever høyt vedlikehold, men er ikke passende designet for en traktor i full størrelse. Å kjøpe en brukt UTV har flere fordeler, som inkluderer:

  • De er holdbare og tåler tøffe forhold (som steiner, gjørmet terreng, grunt vann) og er ofte mer egnet for disse reiser enn vanlige biler eller lastebiler.
  • Sjåfører og passasjerer kan se panoramautsikt uten blinde flekker på grunn av den åpne strukturen.
  • En UTV har liten sjanse for å snu på grunn av det lave tyngdepunktet - sikre deg og dine passasjerers sikkerhet.
  • De har også stor tauekapasitet, egnet for å overføre store mengder materialer over store åpne områder.
  • En UTV er bygget med sterke konstruksjoner for å sikre sikkerheten til alle passasjerer når de sitter og spennes i bilen.

Lær hvordan du kjøper og selger brukte UTV-er med Mascus nedenfor.

Kjøpe brukte UTV

Hvis du prøver å selge det brukte terrengkjøretøyet ditt, kan gjøre det med Mascus. Bare registrer deg som sluttbruker hvis du er ute etter et engangssalg. Men hvis du har mer enn ett stykke brukt landbruksutstyr å selge, må du bli en forhandler . På den måten kan du:

  • Legg til logoen din i søkeresultatene og listene dine, for å hente inn nye kunder og øke merkevarekjennskapen.
  • Produser merkede bannerannonser for å markedsføre virksomheten din for potensielle kjøpere, og deretter øke inntektene og synligheten.
  • Få tilgang til Inspeksjonsappen , som standardiserer verdsettelsesprosessen i ditt selskap og forbedrer kvaliteten på data mottatt - alt du trenger er en smarttelefon eller nettbrett.

Når du har blitt bekreftet som medlem, er det neste trinnet å ta å lage produktoppføringen. Når du gjør det, må du huske å markere all viktig produktinformasjon, spesifikt merkenavn og modellnavn, din beliggenhet og anbefalt salgspris. Ta med flere høykvalitets produktbilder for å vise tilstanden til din brukte UTV for å gjøre prosessen med å kjøpe online litt enklere. Jo mer detalj du kan gi, desto mer sannsynlig er det at en bruker uttrykker interesse. Lær hvordan du kontakter en selger og henter din egen UTV side ved side nedenfor.

Hvordan selge en brukt UTV

Hvis det er en brukt John Deere UTV, er du på jakt etter, bla gjennom vår hjemmeside og nåværende oppføringer for brukte firemaskiner til salgs for å finne produktet eller delen du trenger. Bruk det venstre panelet til å begrense søket etter preferanse for merke, pris, selgerens beliggenhet og mer. På den måten kan du være sikker på at du får terrengkjøretøyet du leter etter. På produktbeskrivelsidene skal du kunne se på bilder, steds- og produktinformasjon for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Når du er fornøyd med valget ditt, må du fylle ut det angitte skjemaet. Selgeren vil senere ha kontakt for å diskutere logistikken til ditt brukte UTV-kjøp.

Sliter med hvor du skal begynne? Ta en titt på oppføringene våre for Polaris UTVs .

Brukte utv

Bild på UTV

Brukte UTV til salg