Antall annonser: 147

Veiskraper

Nedenfor finner du alle annonser av brukte veiskraper innen landbruk. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte veiskraper sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte veiskraper

En veiskrape er vanligvis koblet bak en traktor. Vegskraper brukes til å rette opp grusveier som for eksempel har lidd av frostskader eller ujevnheter. Det finnes flere forskjellige konstruksjoner eller varianter av veiskraper. Alt fra hjemmelagde til fabrikkproduserte. Designet består vanligvis av et skrått doserblad. Bladet kan deretter justeres til riktig dybde og vinkel. På noen modeller kan dette gjøre fra traktoren mens du kjører. På andre veiskraper må dette gjøres på selve veiskrapen. En veiskrape kan også brukes i landbruket til å bryte jordklumper, jevne ut jordet eller andre typer tilsvarende oppgaver.

Kjøp og selg brukte veiskraper

Mascus er den største digitale markedsplassen for kjøp og salg av maskiner og nyttekjøretøy. Enten du ønsker å kjøpe eller selge veiskraper, møter du profesjonelle kjøpere og selgere, som gir begge parter en ekstra trygghet i salgsprosessen. Det er lett å kjøpe og selge brukte maskiner før veiutstyr hos oss. Vi gir deg muligheten til både selv å legge inn, samt se på andre annonser. Du forhandler selv direkte med selgeren. Vi blander oss ikke i handelen. Du kan bruke søkemotoren for å finne andre brukte veiskraper eller legge inn en Ønskes kjøpt annonse, dette for å gi beskjed til selgerne på Mascus at du ikke finner den brukte veiskraper du har behov for.

Hvordan kan jeg selge min brukte veiskrape gjennom Mascus?

Mascus hjelper deg med å selge din brukte veiskraper. For at du kan gjøre dette, må du registrere deg som bruker. Hvis du regelmessig handler med brukte veiskraper skal du registrere deg som forhandler. Vi tilbyr pakker skreddersydd til forhandlere av brukte veiskraper. Hvis du har en enkelt veiskraper, kan du registrere deg som privatbruker og nyte fordelene ved gratis registrering.

Hvordan kan jeg kjøpe brukte veiskraper gjennom Mascus?

Hver eneste annonse for brukte veiskraper inneholder selgers kontaktopplysninger, slik som telefonnummer og e-post. Du kan enkelt ta kontakt og forhøre deg om den brukte veiskraper du er interessert i.

Husk: Vi tar ikke betalt for dette.

Bild veiskrape