Søk brukt Lukk » Avansert søk

  Send forespørsel med ØNSKES KJØPT
  Antall annonser: 1 103

  Sitteklippere

  Nedenfor finner du alle annonser av brukte sitteklippere innen park- og hagemaskiner. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte sitteklippere sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

  Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

  Les mer Lukk
  annonser/side

  Brukte sitteklippere

  En sitteklipper er en gressklipper der føreren selv sitter på maskinen, noe som gjør arbeidet raskere og mer behagelig. En sitteklipper er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og modeller. Alt fra små sitteklippere til privat bruk, og til gressklippere for store parker og golfbaner. Du får også nå utslippsfrie batteridrevne sitteklippere, som ligner på de bensindrevne og klarer flere timers klipping på en enkelt opplading . Sitteklippere kan også brukes til å transportere varer i en tilhenger. Sikkerheten er på plass med for eksempel ryggealarmer som også stopper knivene, og sikkerhetsbrytere i førersetet som stopper maskinen hvis føreren faller av. Om vinteren kan du koble en plog til sitteklipperen for å rydde snø.

  Brukte sitteklippere til salg

  Du kan bruke alle underkategorier av seksjonen for brukte park og hagemaskiner nær du skal søke etter brukte parkmaskiner, anleggsmaskiner, gressklippere osv. Mascus verken eier brukte parkmaskiner og hagemaskiner eller er en del av handelen. Alle annonser som er lagt inn på websiden er solgt av forhandlere og firmaer av brukte park og hagemaskiner. Nær du har funnet en passende maskin kontakter du selgeren direkte på telefon eller e-post, gitt det I annonsen. Du kan også fylle ut skjemaet du finner på hver eneste annonse for brukte maskiner for anleggsgartnere. Nær du kontakter eieren av de brukte sitteklippere refererer du til Mascus, da vil selgeren straks se fordelen ved a legge sitt brukte utstyr på var webside.

  Hvordan selger jeg brukte sitteklippere?

  Alle, som vil selge brukte sitteklippere kan legge inn annonser. For forhandlere og firmaer som eier brukte sitteklippere som er til salgs, kan vi tilby skreddersydde losninger og tjenester. For a finne ut mer om dette, ta kontakt med Mascus Norge.

  Hva gjør jeg hvis de brukte sitteklippere jeg ser etter ikke ligger til salgs?

  Det kan skje at den brukte park- og hagemaskinen du er ute etter ikke ligger til salgs for øyeblikket. Da kan du bruke var gratis ønskes kjøpt- tjeneste. Alt du trenger a gjøre for a sende en melding til alle forhandlere av brukte sitteklippere som bruker Mascus. Fyll inn skjemaet med alle detaljer rundt maskinen du ser etter, og hvilke land du ønsker a kjøpe fra. Nær en maskin som passer dine kriterier dukker opp, vil du motta en e-post om dette.

  Hvordan kan Mascus hjelpe meg a finansiere eller transportere brukte sitteklippere?

  Nær du har funnet en brukt park- og hagemaskin du vil kjøpe, og ønsker a benytte slike tjenester, klikk på logoene til finans- og transportselskapene i annonsen. Her vil du kunne fylle ut en søknad eller forespørsel, og du vil motta et tilbud fra selskapet du valgte. Mer informasjon om transport og finansiering finner du her.

  Hvordan kan jeg trygt bruke Mascus nær jeg søker etter brukte sitteklippere?

  Som elektronisk markedsplass bidrar Mascus til at kontakten mellom selgeren av brukte parkmaskiner og hagemaskiner og potensiell kjøper blir enklere. Vi anbefaler deg a lese vare rad om hvordan du trygt kan bruke Mascus og gjøre deg kjent med tjenesten. Les også vare generelle betingelser.

  Hvorfor registrere meg hvis jeg bare ønsker a kjøpe brukte parkmaskiner og hagemaskiner?

  Registreringen er gratis og som registrert far du tilgang til en rekke verktøy og tjenester som forenkler søkene dine på Mascus. Hvis du ønsker a kjøpe en brukt gressklipper, kan du som registrert bruker enklere sammenligne priser og sende ut Ønskes Kjøpt-forespørsler uten a matte legge inn din egen kontaktinformasjon hver gang. Du kan legge til maskiner i dine favoritter og mange andre tjenester. Vi tilbyr stadig nye funksjoner og tjenester. Registreringen gir et hav av muligheter og er I tillegg helt gratis.

  Hvis du har spørsmål rundt hvordan du selv kan legge ut brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr til salgs på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no.

  Bild på sitteklippere

  Brukte sitteklipperer til salg