RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Man lastebil med kran til salgs

Nedenfor finner du alle annonser av brukte lastebil med kran innen transportkjøretøy. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte lastebil med kran sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type transportutstyr du ser etter.

1 resultat
Filtrer etter
 • Til salgs
 • Europa
 • Bare annonser med pris
 • Siste 24 t.
  Siste 3 dg.
  Siste 7 dg.
  Siste 14 dg.
  Siste 30 dg.
Transport remove filterLastebiler remove filterKranbil remove filterman remove filter18.220 remove filter
MAN 18.220Images11

Kranbil • 1996 • 43000km • -, NL • Gebr Gerrits VOF

Ring for pris
FavoriteFavoritt
1 / 1

En kranbil er en type lastebil utstyrt med en kranmontert på chassiset. Kranen muliggjør løft og forflytning av tunge gjenstander, som byggematerialer, containere eller store maskiner, ved hjelp av en mekanisk arm og kraftige løftemekanismer. Kranbiler brukes i ulike bransjer, inkludert bygg- og anleggssektoren, logistikk og transport, samt ved redningsoperasjoner. Disse kjøretøyene er viktige for å utføre løft- og flyttearbeid på steder der tilgangen til annet utstyr er vanskelig eller umulig. Kranbilens fleksibilitet og løftekapasitet gjør den til et verdifullt verktøy for en rekke oppgaver som krever tunge løft og presisjon.

Kranbiler er uunnværlige i bransjer som bygg- og anlegg, hvor de brukes til å løfte og plassere byggematerialer, stålstrukturer og annet utstyr på høyder som en vanlig kran ikke ville nådd. Logistikk- og transportsektoren nyter også godt av kranbiler, da de kan laste og losse varer direkte fra lastebilen uten behov for ekstra løfteutstyr.

I tillegg til sin tekniske kapasitet spiller sikkerheten en avgjørende rolle ved bruk av kranbiler. Operatørene må gjennomgå opplæring for å sikre at de kan håndtere kjøretøyet og kranen på en trygg og effektiv måte. Moderne kranbiler er også utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer som beskytter både operatøren og omgivelsene.

Det finnes flere varumärker av kranbiler i Norge som spenner over et bredt spekter av kapasiteter og spesifikasjoner. Noen av de mest anerkjente merkene inkluderer Volvo, Scania, Mercedes-Benz, Man, Ivevo og Daf. Disse merkene tilbyr et utvalg av kranbiler som er designet for å håndtere ulike løftebehov og applikasjoner innen bygg- og anleggssektoren, logistikk og transport, samt industrielle bruksområder. Kranbiler fra disse merkene er kjent for sin tekniske pålitelighet, avanserte løftemekanismer og høykvalitetskonstruksjon, som gjør dem til populære valg blant norske bedrifter og operatører.

På Mascus finner du kranbiler som er til salgs fra hele verden. Med andre ord, markedet ditt for å selge eller kjøpe en kranbil er globalt. Både når du kjøper og når du skal selge. Vi er til stede i over 50 land, og vi har transportløsninger som gjør kjøpet eller salget enklere.

Hvordan kan du kjøpe brukt Kranbil?

Dersom du har funnet en brukt Kranbil til salgs som du ønsker å kjøpe, bør du kontakte selgeren direkte. Bruk kontaktopplysninger i annonsen eller fyll ut skjemaet på siden.

Dersom du ønsker å få et tilbud angående finansiering eller transport, trykk på logoene til våre samarbeidspartnere på venstre side, under bildene på annonsesiden.

Mascus kan også hjelpe deg å finne andre tjenester som leie eller reparasjon, reservedeler og tilbehør til transportkjøretøy. Du kan finne tjenestetilbyderne i Mascus Locator.

Hvordan selge en brukt Kranbiler

Dersom du har en brukt Kranbil som du vil selge, kan du lage en annonse på Mascus.no. Dersom du ikke er registrert bruker vil du bli bedt om å oppgi alle kontaktdetaljer og Mascus-kontoen din vil bli registrert samtidig.

Dersom du allerede er registrert trenger du bare å logge inn før du oppretter annonsen. Alle dine kontaktdetaljer vil da bli automatisk fylt ut.

Dersom du bruker Mascus ofte for å selge og kjøpe lastebiler bør du registrere deg som forhandler for å få tilgang på spesialtilbud.

Har du noen spørsmål om å selge eller kjøpe brukt Kranbiler, kontakt det norske Mascus-teamet. Besøk Mascus ofte, nye annonser for brukte Kranbiler og andre fra Kranbiler blir lagt til ofte.

Husk

Mascus.no er bare et mellomledd mellom kjøper og selger, og eier ikke annonserte objekter selv.

Viktig å huske på når du selger eller kjøper kranbiler

Mascus deltar ikke i avtalen mellom selger og kjøper. På nettstedet vårt har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere - i praksis betyr dette at hvem som helst kan legge ut annonser. Det fungerer på samme måte som reklame i aviser, så bruk sunn fornuft når du skal kjøpe et kjøretøy eller en maskin.

Brukte kranbiler

Takket være at Mascus er tilgjengelig over hele verden, har vi et marked som er unikt. Når du ønsker å kjøpe en kranbil, er det en god sjanse for at du finner en som passer ditt behov. Hvis du vil selge, har du et globalt marked til din disposisjon.

Det er smart å registrere seg som forhandler for å få tilgang til flere tjenester. Du kan for eksempel bruke varslingstjenester, lagre annonser som ser interessante ut, og samle inn og holde oversikt over forespørslene dine. Når det ikke er brukte kranbiler tilgjengelig, er det et verktøy som heter ØNSKES KJØPT. Tjenesten er gratis å bruke. Fyll ut kontaktskjemaet, så sender vi en forespørsel til alle som selger kranbiler.  Selgerne kontakter deg deretter når de har kjøretøyet/maskinen på lager.

Finansiering eller transport

Hvis du ønsker å motta et tilbud om finansiering eller transport, klikker du på logoene til partnerne våre under bildene på annonsesiden. Mascus kan også hjelpe deg med å finne andre tjenester som leie, reparasjon, reservedeler og tilbehør til lastebiler.

BRUKT LASTEBIL MED KRAN