Antall annonser: 1

Lagercontainere - Siste 24 timer

Nedenfor finner du alle annonser av brukte lagercontainere innen transportkjøretøy. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte lagercontainere sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte lagercontainere

En lagercontainer benyttes mest som stasjonær, men er flyttbar i henhold til ISO-standarden. En lagercontainer er eksempelvis perfekt å ha på byggeplasser for oppbevaring av verktøy og forbruksmateriell. En lagercontainer finnes i mange ulike størrelser. Fra 6 fot opp til 40 fot. Det går naturligvis an å finne isolerte lagercontainere bygget for kaldere klima. Hos Mascus finner du lagercontainere fra mange ledende produsenter som Containex og BOS.

Du kontakter selgeren av lagercontainere direkte

Mascus er ikke eier eller forhandler noen av de brukte lagercontainere du finner. Du må selv kontakte selgeren direkte. Mascus er ikke deltagende forretningspartner og mottar ingen kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte lagercontainere du er ute etter, kontakt selgeren på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet nederst i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte lagercontainere og utstyr på Mascus

Både kjøp og salg av brukte lagercontainere

Her på Mascus.no kan du både kjøpe og selge brukte lagercontainere.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å selge mine brukte lagercontainere?

Hvis ditt selskap eier brukte lagercontainere er det veldig enkelt, legg inn din lagercontainere på vår webside. Hvor mye det koster kan du lese mer om i vår prisliste. Til forhandlere av brukte containere har vi en spesialpakke med månedlig avgift basert på antall annonser. For mer informasjon, kontakt oss i Mascus.

Hvordan legger jeg inn en ønskes kjøpt annonse på brukte lagercontainere?

Av og til hender det at du ikke finner nettopp den lagercontainere du er ute etter å kjøpe. Vi anbefaler deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av lagercontainere du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til forhandlere av brukte containere som bruker Mascus, og de vil kunne sende deg tilbud. Tjenesten er gratis, om du finner få tilbud på Mascus kan du i tillegg sende ut en ønskes kjøpt forespørsel, så får du mer å velge i.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å finansiere eller transportere den brukte lagercontainere jeg har funnet?

Hver eneste annonse som ligger på Mascus har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte lagercontainere. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne vil du finne all den informasjon du trenger. Fyll ut skjemaene og send. Du vil umiddelbart motta en bekreftelse per mail.

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en brukt lagercontainere jeg har funnet på Mascus?

Mascus er ikke deltagende forretningspartner og på vår webside har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere – som i praksis betyr at hvem som helst kan legge inn annonser på vår webside. Dette fungerer på samme måte som annonsering i bruktblader/-aviser – så bruk din sunne fornuft. Her har du noen få råd om sikkerhet du bør lese. Les også våre generelle betingelser for bruk.

Hvorfor bør jeg registrere meg selv om jeg bare ønsker å kjøpe brukt lagercontainere?

De som har registrert seg som bruker av Mascus har tilgang til flere tjenester som gjør søk, sammenlikning og sende forespørseler etter brukte lagercontainere enklere og raskere. Du trenger ikke kopiere eller skrive ut søkene dine, prospektene eller forespørselene du har sendt – i vårt system vil du kunne lagre dem. Det kommer stadig nye tjenester og løsninger for de som er registrerte brukere. Registreringen er gratis og gir deg et utall av muligheter.