Antall annonser: 1 768

Volkswagen varebiler til salgs

Her er en liste over alle brukte Volkswagen varebiler til salgs på Mascus. Varebiler fra Volkswagen kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Volkswagen varebiler i vår Merke oversikt.
Les mer Lukk
annonser/side

Brukte Volkswagen varebiler

Ideen til den første Volkswagen-varebilen kom allerede i 1947 da planene for Volkswagen T1 ble vist i Wolfsburg. I dag kalles den T5-modellen, og det finnes også mange andre modeller av Volkswagen varebiler som VW Transporter, Crafter, Caravelle og Caddy.

Kontakter selgeren av Volkswagen varebiler direkte

Mascus er ikke eier eller forhandler for noen av de brukte Volkswagen varebiler du finner. Du må selv kontakte selgeren direkte. Mascus er ikke deltagende forretningspartner og mottar ingen kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte Volkswagen varebiler du er ute etter, kontakt selgeren på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte Volkswagen varebiler og tilhørende utstyr på Mascus.

Både kjøp og salg av brukte Volkswagen varebiler

Både kjøp og salg av brukte Volkswagen varebiler

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å selge mine brukte Volkswagen varebiler?

Hvis ditt selskap eier brukte Volkswagen varebiler er det veldig enkelt, legg inn din Volkswagen varebiler på vår webside. Til forhandlere av brukte [kategori] har vi en spesialpakke med månedspris basert på antall annonser du har behov for. For mer informasjon, kontakt oss i Mascus.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å finne finansiering eller transport av den brukte Volkswagen varebiler jeg har funnet?

Hver eneste annonse som ligger på Mascus har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte Volkswagen varebiler. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne vil du finne all den informasjon du trenger. Fyll ut skjemaene og send. Du vil umiddelbart motta en bekreftelse per mail.

Hvordan legger jeg inn en Ønskes Kjøpt forespørsel på brukte Volkswagen varebiler?

Av og til hender det at du ikke finner nettopp den Volkswagen varebiler du er ute etter å kjøpe. Vi anbefaler deg å bruke vår Ønskes Kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilke type av Volkswagen varebiler du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til registrerte forhandlere av brukte [kategori] som bruker Mascus, og de vil kunne sende deg tilbud. Tjenesten er gratis, om du finner få tilbud på Mascus kan du enkelt sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel , så får du mer å velge i.

Hvorfor bør jeg registrere meg, selv om jeg bare ønsker å kjøpe brukte Volkswagen varebiler?

De som har registrert seg som bruker på Mascus, har tilgang til flere tjenester som gjør søk, sammenlikning og det å sende forespørseler etter brukte Volkswagen varebiler enklere og raskere. Du trenger ikke å kopiere eller skrive ut søkene dine, prospektene eller forespørselene du har sendt – i vårt system vil du kunne lagre dem. Det kommer stadig nye tjenester og løsninger for de som er registrerte brukere. Registreringen er gratis og gir deg et utall av muligheter.

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en brukt Volkswagen varebiler jeg har funnet på Mascus?

Husk at Mascus ikke er deltagende forretningspartner, men på vår webside har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere – som i praksis betyr at hvem som helst kan legge inn annonser på vår webside. Dette fungerer på samme måte som annonsering i bruktblader/-aviser – så bruk din sunne fornuft.