Antall annonser: 396

Deutz-Fahr traktor til salgs

Her er en liste over alle brukte Deutz-Fahr traktorer til salgs på Mascus. Traktor fra Deutz-Fahr kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Deutz-Fahr traktorer i vår Merke oversikt.
Les mer Lukk
annonser/side

Kjøp og selg brukte Deutz-fahr traktorer

Deutz-fahr traktorer har blitt produsert siden 1938. Det var traktoren Fahr F22 som var den første traktoren. Modellnavnet F22 kommer av at motoren hadde 22 hestekrefter. I 1940 kom fikk man kjøpt modellen Fahr T22, men det var først etter krigen det tok fart på alvor. Men det var først i 1968 når Fahr gikk sammen med Deutz som vi fikk Deutz-fahr traktorer.

Deutz startet sin traktorproduksjon i 1927. I dag tilhører Deutz-fahr traktorer konsernet SAME Deutz-fahr, eller SDF som de også kalles. Innen SDF har man flere ulike varemerker. I de senere år har Deutz-fahr vunnet blant annet ”Golden Tractor for Design” med sin modell Deutz-fahr 9340 TTV og ”German Design Award” for Deutz-fahr 6-serien.

Det finnes mange ulike modeller av Deutz-fahr traktorer til salgs på Mascus. Blant annet Agrotron, 5100 DT, Agrofamt og TVT 620. Deutz-fahr traktorer finnes til salgs overalt i Norge.

Hvordan kan jeg selge min brukte Deutz-fahr traktorer gjennom Mascus?

Mascus hjelper deg med å selge din brukte Deutz-fahr traktorer. Mascus er ikke deltagende forretningspartner eller mottar noen form for kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte Deutz-fahr traktorer du er ute etter, kontakt selgeren direkte på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte Deutz-fahr traktorer samt annet relevant utstyr på Mascus.

Hver eneste annonse som ligger på Mascus, har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte Deutz-fahr traktorer. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne og fyll ut skjemaene, vil du umiddelbart motta en bekreftelse per e-mail.

Hvordan kan jeg fortelle at jeg ønsker å kjøpe brukte Deutz-fahr traktorer?

Av og til hender det at du ikke finner den Deutz-fahr traktorer du er ute etter. Vi anbefaler deg å bruke vår Ønskes Kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilken type av Deutz-fahr traktorer du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til forhandlere av bruktelandbruksmaskiner som bruker Mascus, som igjen kan sende deg tilbud om de kan hjelpe deg. Tjenesten er gratis. Om du ikke finner det du ser etter på Mascus, kan du altså sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel. Da får du mer å velge i!

Hvis du har spørsmål vedrørende salg av brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no