Antall annonser: 37

Valtra n174 traktor til salgs

Her finner du alle annonser på brukte traktor til salgs. For å begrense søket, kan du benytte navigasjonen på venstre side. Du kan kontakte selgeren av traktor direkte ved å bruke oppgitte kontaktdata.

Les mer Lukk
annonser/side

Brukte Valtra N174

Valtra N174 ble produsert fra 2014 og produseres fortsatt i dag som 5. generasjon. Valtra N174 leveres både i Versu- og Direct-modeller. Den har motorer fra 165 hk – 201 hk og en toppfart på 50 km/t. Motoren var en fire sylindret 4,9 liter (steg 4), og traktoren har en egenvekt på 6500 kilo.

Kontakter selgeren av Valtra N174

Mascus er ikke eier eller forhandler for noen av de brukte Valtra N174 du finner. Du må selv kontakte selgeren direkte. Mascus er ikke deltagende forretningspartner og mottar ingen kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte Valtra N174 du er ute etter, kontakt selgeren på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte Valtra N174 og tilhørende utstyr på Mascus.

Både kjøp og salg av brukte Valtra N174

Her på Mascus.no kan du både kjøpe og selge brukte Valtra N174.

Hvordan kan Mascus hjelpe meg å selge mine brukte Valtra N174?

Av og til hender det at du ikke finner nettopp den Valtra N174 du er ute etter å kjøpe. Vi anbefaler deg å bruke vår Ønskes Kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilke type av Valtra N174 du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til registrerte forhandlere av brukte traktorer som bruker Mascus, og de vil kunne sende deg tilbud. Tjenesten er gratis, om du finner få tilbud på Mascus kan du enkelt sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel , så får du mer å velge i.

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en brukt Valtra N174 jeg har funnet på Mascus?

Husk at Mascus ikke er deltagende forretningspartner, men på vår webside har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere – som i praksis betyr at hvem som helst kan legge inn annonser på vår webside. Dette fungerer på samme måte som annonsering i bruktblader/-aviser – så bruk din sunne fornuft.

Bild Valtra n174

Brukte Valtra n174 traktor til salgs