Søk brukt Lukk » Avansert søk

  Send forespørsel med ØNSKES KJØPT
  Antall annonser: 3 537

  girkasser til transportkjøretøy

  Nedenfor finner du alle annonser av brukte girkasser innen transportkjøretøy. Velg fra alle merker om du vil se alle brukte girkasser sortert etter merke. Benytt søkemotoren til venstre om du vil begrense søket.

  Og skulle du ikke finne nettopp de du er ute etter å kjøpe, anbefaler vi deg å bruke vår ønskes kjøpt tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter og beskrive hvilke type av maskin/fordon du ser etter.

  Les mer Lukk
  annonser/side

  Brukte girkasser til transportkjøretøy

  Hos Mascus kan du kjøpe brukte girkasser til transportkjøretøy. Vi har blant annet girkasser til lastebiler og busser. På Mascus finner du girkasser til en rekke ulike merker. Du kan kjøpe Scania girkasser, Volvo girkasser eller Mercedes-benz girkasser. Det finnes dessuten brukte girkasser til en rekke lastebil modeller slik som: Volvos FH og FM-serier eller hvorfor ikke til Scanias R124? Hos Mascus kan du også finne girkasser fra uavhengige produsenter som ZF.

  Kontakter selgeren av girkasser direkte

  Mascus er ikke eier eller forhandler for noen av de brukte girkassene du finner. Du må selv kontakte selgeren direkte. Mascus er ikke deltagende forretningspartner og mottar ingen kommisjon fra kjøp og salg. Mascus leverer markedsplassen hvor kjøper og selger møtes. Når du har funnet den brukte girkassen du er ute etter, kontakt selgeren på telefon, via mail, eller fyll inn kontaktfeltet i annonsen. Husk å oppgi at du fant annonsen på Mascus, det vil igjen oppfordre våre annonsører til å legge inn alle brukte girkasser og tilhørende utstyr på Mascus.

  Både kjøp og salg av brukte girkasser til lastebiler

  Her på Mascus.no kan du både kjøpe og selge brukte girkasser.

  Hvordan kan Mascus hjelpe meg å selge mine brukte girkasse?

  Hvis ditt selskap eier brukte girkasser er det veldig enkelt, legg inn din girkasse på vår webside. Til forhandlere av brukte girkasser har vi en spesialpakke med månedspris basert på antall annonser du har behov for. For mer informasjon, kontakt oss i Mascus.

  Hvordan legger jeg inn en Ønskes Kjøpt forespørsel på brukte girkasser?

  Av og til hender det at du ikke finner nettopp den girkasser du er ute etter å kjøpe. Vi anbefaler deg å bruke vår «Ønskes Kjøpt» tjeneste. Ved å klikke her kan du fylle ut en forespørsel med hva du er ute etter, og beskrive hvilke type av girkasse du ser etter. Du kan også velge fra hvilke land du ønsker å kjøpe fra. Din forespørsel vil bli sendt til registrerte forhandlere av brukte girkasser som bruker Mascus, og de vil kunne sende deg tilbud. Tjenesten er gratis, om du finner få tilbud på Mascus kan du enkelt sende ut en Ønskes Kjøpt forespørsel, så får du mer å velge i.

  Hvordan kan Mascus hjelpe meg å finne finansiering eller transport av den brukte girkassen jeg har funnet?

  Hver eneste annonse som ligger på Mascus har linker til finansselskaper og transportører som kan hjelpe deg med din brukte girkasse. Ved å klikke på logoen til en eller flere av tilbyderne vil du finne all den informasjon du trenger. Fyll ut skjemaene og send. Du vil umiddelbart motta en bekreftelse per mail.

  Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en brukt girkasse jeg har funnet på Mascus?

  Husk at Mascus ikke er deltagende forretningspartner, men på vår webside har vi annonser fra både profesjonelle forhandlere og private selgere – som i praksis betyr at hvem som helst kan legge inn annonser på vår webside. Dette fungerer på samme måte som annonsering i bruktblader/-aviser – så bruk din sunne fornuft. Her har du noen få  råd om sikkerhetdu bør lese. Les også våre generelle betingelser for bruk.

  Hvorfor bør jeg registrere meg, selv om jeg bare ønsker å kjøpe brukte girkasser?

  De som har registrert seg som bruker på Mascus, har tilgang til flere tjenester som gjør søk, sammenlikning og det å sende forespørseler etter brukte girkasser enklere og raskere. Du trenger ikke å kopiere eller skrive ut søkene dine, prospektene eller forespørselene du har sendt – i vårt system vil du kunne lagre dem. Det kommer stadig nye tjenester og løsninger for de som er registrerte brukere. Registreringen er gratis og gir deg et utall av muligheter.

  Hvis du har spørsmål vedrørende salg av brukte maskiner og nyttekjøretøy, deler eller annet utstyr på Mascus, kontakt Erik Rusten på +47 90 98 45 16, erik.rusten@mascus.no