Mascus Nyhetsbrev juni 2014Behøver ditt firma en enkel hjemmeside?

Du har tenkt på å få en enkel nettside for din bedrift og presentere din lager på nettet? Eller du ønsker å friske opp din gamle webside? Men du er bekymret for at det vil koste deg tid og penger.
Vi har utviklet for dine behov Mini web , en enkelt oppsatt nettside for din bedrift til å presentere ditt lager av maskiner, litt informasjon om dine tjenester og selskap, samt et kontaktskjema. Du trenger bare å plassere annonser på Mascus og de vil bli vist på websiden din automatisk. Den er også utformet i henhold til dine originale farge.
Kontakt din Mascus-representant i dag og få din Mini web !Ritchie Bros.

Har du maskiner du vil gjøre om til kontanter? Eller behøver du maskiner til et kommende prosjekt? Ritchie Bros. Auksjoner hjelper hundretusener av personer med å selge og kjøpe hvert år. De som byr på Ritchie Bros sine auksjoner er like forskjellige som det utstyret som blir solgt. Velkommen til verdens største maskin auksjonshus! Interessert? Se video eller besøk hjemmesiden til Ritchie Bros.BAUMA Kina 2014

Verdens største anleggsmesse – Bauma – åpner sine porter i Kina i november. I 2012 hadde Bauma China en imponerende størrelse: 2.718 utstillere fra 38 land og omkring 180.000 besøkende fra 141 land. I 2014 forventer arrangøren at det kommer enda flere utstillere og besøkende.
Mascus vil være tilstede med en egen stand på Bauma China 2014. Vil du skal besøke utstillingen, kom innom og si hei!Ha en flott sommer!

Mascus ønsker deg en flott sommer!
Vi inviterer deg til å møte oss på ulike show rundt i verden.Registrer deg for å motta Mascus Nyhetsbrev