Mascus Nyhetsbrev september 2014Over 300.000 annonser online

Mascus når ny milepæl: 300,000 annonserte maskiner og kjøretøy online! Med over 6,900 bedrifter som annonserer fra hele verden, og over 3.2 millioner besøkende hver måned – Er Mascus en betydelig aktør innen brukte maskiner og kjøretøy online, ved å tilby våre forhandlere og selgere maksimal markeds tilgang. Legg inn din annonse i dag, og øk dine sjanser for å selge ditt brukte materiell.Sjekk alle Mascus produkter og tjenester!

Utenom våre basis annonsepakker, kan våre kunder velge blant en rekke avanserte produkter og tjenester skreddersydd for å øke salget. Om du ser etter en Facebook "butikk", en mobil løsning for å vise ditt bruktlager på veien, eller forskjellige markedsførings metoder - Alt dette kan vi i Mascus levere. Finn ut mer om Mascus sine produkter og tjenester.Finn det du trenger hos Ritchie Bros.

Gravemaskiner, traktorer, lastebiler, hjullastere, hengere, kraner, dosere og mer. På utkikk etter maskiner eller lastebiler? Finn det du trenger på en av Ritchie Bros. kommende auksjoner. Verdens største auksjonshus for maskiner og kjøretøy holder auksjoner i England, Holland, Italia, Frankrike, Finland, Tyskland, Spania og mange andre land. Klikk her for å se aktuelle maskiner, auksjonsdatoer og flere detaljer.Mer verdensomspennende eksponering for din bedrift med våre 3.2 millioner besøkende kjøpere hver måned!

Sist måned hadde vi over 3.2 millioner besøkende fra hele verden, med Europa foran med hele 2.7 millioner av disse. Nye markeder åpnes på løpende bånd i Asia; bare i siste måned ønsket vi over 250.000 nye besøkende velkommen fra denne regionen. Over halvparten av alle besøk på Mascus er førstegangs besøkende, og det er tydelig at Mascus er den beste markedsplassen å annonsere dine brukte maskiner og kjøretøy, uansett hvor i verden du måtte holde til.

Om du er interessert i å markedsføre deg utenfor landegrensene, kan banner annonsering være en fantastisk måte å nå ut til nye land, og med det få trafikk til din egen webside eller ditt bruktlager. Kontakt din lokale Mascus representant for et godt tilbud!BAUMA Kina 2014

Verdens største anleggsmesse – Bauma – åpner sine porter i Kina i november. I 2012 hadde Bauma China en imponerende størrelse: 2.718 utstillere fra 38 land og omkring 180.000 besøkende fra 141 land. I 2014 forventer arrangøren at det kommer enda flere utstillere og besøkende.
Mascus vil være tilstede med en egen stand på Bauma China 2014. Vil du skal besøke utstillingen, kom innom og si hei!Volvo CE lanserer sin egen mobil applikasjon for brukte maskiner!

Vi er stolte av å fortelle at Mascus har bygget Volvo CE sin nye mobil applikasjon for Europa, Midtøsten og Afrika. Du har nå tilgang til alle de ferskeste bruktmaskinene fra Volvo sitt nettverk i dine hender!
Følg oss på Facebook / sosiale media

Sosiale medier er den nye måten å komme i kontakt med dine kunder, og i Mascus er vi opptatt av komme i kontakt med så mange kunder og forhandlere som mulig, over hele verden.
Se de siste oppdateringer fra Mascus.
Følg oss på: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Registrer deg for å motta Mascus Nyhetsbrev