06.11.2012

Mascus tar deg med under motorlokket med SPECS

Mascus, www.mascus.no, en av verdens største online markedsplasser for salg av transportmateriell, anleggsmaskiner, landbruksutstyr, trucker og skogsmaskiner, tar deg med inn under motorlokket på din gravemaskin, landbruksmaskin, traktor, kran eller annet tungt maskineri med vår nyeste tjeneste - Mascus Specs – en teknisk guide på maskin spesifikasjoner.

“Mascus Specs er spesialdesignet for å gjøre det enklere for våre kunder å finne den riktige maskinen, uansett hvor I verden du befinner deg,” forklarer administrerende direktør Rickard Krøtø. “Nøkkelen I den nye tjenesten er at den er fler språklig slik at kunder fra hele verden kan benytte den, ikke bare engelsk språklige land,” legger han til.

Hva er Mascus Specs?

Mascus Specs er en ny service som er tilgjengelig for både kjøpere og selgere som benytter Mascus. Den tilbyr en umiddelbar tilgang til en database med teknisk informasjon på et meget stort utvalg av maskiner. Databasen, som er tilgjengelig på ethvert språk, inneholder spesifikasjoner, diagrammer, tekniske detaljer og bilder. Fra datablad til produsenters manualer, er Mascus Specs sitt mål å gjøre det enklere for kunder å finne eksakt hva de trenger raskt og enkelt. Specs seksjonen vil bli delt inn I flere underkategorier som igjen gjør den enklere å benytte.

Tjenesten vil gjøre det enklere for selgere å presentere sine egne maskiner mer attraktive ved hjelp av vital informasjon, og på den måten hjelpe kunden i å ta riktige valg.

Samarbeide med Lectura

Systemet er utviklet av Mascus sin partner Lectura Verlag fra Tyskland, et forlag og konsulentselskap spesialisert innen data tjenester, markedsundersøkelser og verdivurdering av maskiner. “Lectura sitt bidrag har vært helt avgjørende for å ferdigstille produktet” forklarer Mascus’ administrerende direktør Rickard Krøtø. “Over ett års samarbeid med Lectura har gjort at vi har kunnet integrere Lectura sitt konsept og tekniske database, som inneholder informasjon på nær 100.000 maskin modeller. Alt fra anleggsmaskiner, materiellhåndtering, lifter og bommer, resirkulerings utstyr og alt innen landbruksmaskiner. Databasen er også organisk, hvilket betyr at jo flere maskiner som kommer online vil vi kunne legge til denne informasjonen, hvilket gir våre kunder den best tilgjengelige servicen,” legger han til.

Mascus har hatt er svært suksessfylt år på toppen av alle lister, inkludert å bli verdens største innen skogsmaskiner online. Mascus har hele tiden forbedret sin tilgjengelighet over hele verden og har nå: mer enn 3.5 millioner besøkende hver måned, med 5,500 forhandlere som annonserer på Mascus over hele verden, mer enn 240,000 annonser online. De har lokale representanter I 42 land verden over som dekker 54 Mascus domener på 39 språk. Den nye tjenesten Specs er en del av deres l både kjøpere og selgere over hele verden. “Alt som gjør det enklere for våre kunder å finne eksakt hva de er ute etter raskt og enkelt, vil gjøre Mascus opplevelsen bedre, så også ta tjenesten inn på nye områder,” sier Rickard Krøtø. “Dette er en spennende og veldig positive måte å oppsummere et av våre mest suksessrike år, samt legge lista for et hektisk 2013,” avslutter han.


Kontakter:

Erik Rusten, Salgssjef Mascus Norge, +47 90 98 45 16,

Rickard Krøtø, Managing Director, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, Managing Director, +49 911 4308 990,


Om Mascus:

Mascus – Er en online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker. Produktene strekker seg fra brukte traktorer til salgs, trailere, trekkvogner og gravemaskiner til salgs til traktorgravere. Mascus har den målsetning å gjøre handel med nye og brukte maskiner så enkelt som overhode mulig, hvilket lykkes ved at all informasjon om maskiner og selger er tilgjengelige på norsk. Alle forhandlere, entreprenører, gårdbrukere og privatpersoner kan annonsere sine brukte maskiner og utstyr på markedsplassen.
Mascus.no er en del av Egmont Hjemmet Mortensen Fagmedia AS

Lectura Verlag – er et Tysk forlag og konsulentselskap som er spesialisert innen data tjenester, markedsundersøkelser og verdivurdering. Lectura´s database tilbyr tekniske data og verdivurderinger på nesten 100.000 maskinmodeller innen anlegg, materiell håndtering, lifter og plattformer og landbruksmaskiner.
Verdivurderings tjenester er tilgjengelige via trykte guider og online. Online versjonen tilbyr et stort utvalg av løsninger – enkelt vurderinger, årlige abonnement og individuelle firma lisenser.
Lectura Data Service gir daglig support til forhandlere, produsenter, forsikring, bank, leasing og statlige organisasjoner


For redaksjonen:
Pressemateriell og bilder:
English www.mascus.com/press

06.11.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007